El Dia Internacional de la Llum

El Dia Internacional de la Llum, el 16 de maig, és una iniciativa mundial que proporciona un punt focal anual per a continuar apreciant la llum i el paper que exerceix i el paper que exerceix en la ciència, la cultura i l’art, l’educació i el desenvolupament sostenible, i en camps tan diversos com la la medicina, les comunicacions i l’energia. L’ampli de la llum permet que molts sectors diferents de la societat de tot el món participin en activitats que que demostren com la ciència, la tecnologia, l’art i la cultura poden contribuir a aconseguir els objectius de la UNESCO: l’educació, la igualtat i la pau.

El missatge del Dia Internacional de la Llum d’enguany -Confia en la Ciència- anima tant als científics com al públic a signar i donar suport a una declaració en la qual afirmen la seva confiança en la ciència i la importància de la confiança pública en el procés científic.

Per aquest motiu, Salvi Lighting signatura el compromís de “Trust Science”. Els partidaris de la ciència, entre els quals es troben educadors, científics, enginyers, professionals de la salut, premis Nobel, entusiastes de la ciència, organitzacions, estudiants i persones de tot el món, s’uneixen per a conscienciar sobre la importància de la ciència i la tecnologia de la llum en àmbits com les comunicacions, el desenvolupament sostenible, l’acció climàtica i l’atenció sanitària.

Més informació: lightday.org

1