LES NOSTRES ‘TOP MODEL’ MÉS VINTAGE A LA DESFILADA DE PRONOVIAS

Pronovias va utilitzar les lluminàries Atenea i columnes Universitat de marcat tall clàssic, ornamental i romàntic que van encaixar a la perfecció, en el decorat que van idear els creatius de la marca per acompanyar la desfilada on presentaven la col·lecció per a l’any 2018.

La signatura presentava ‘Wish’ la seva nova col·lecció Atelier Pronovias 2018, tancant la Barcelona Bridal Fashion Week celebrada el passat mes d’abril. La desfilada va comptar amb una original posada en escena a la sala oval del Museu Nacional d’Art de Catalunya (MNAC), col·locant una espectacular font enmig de la passarel·la, inspirada en la màgia d’una font dels desitjos i emulant amb les nostres lluminàries i columnes i el paviment del sòl, el Passeig de Gràcia de Barcelona.

Els nostres esveltos i carismàtics conjunts van abraçar les tops més actuals del moment; Romee Strijd, Cindy Bruna, el nou àngel de Victoria’s Secret Martha Hunt, i Bregje Heinen que van ser junt amb els nous vestits de Pronovias, les protagonistes sobre la passarel·la. El resultat va ser una passarel·la, espectacular, original, molt sobria i elegant.
Pots veure el video de la desfilada aquí.

1234