fletxa slide

atenea rambla bcn

fletxa slide

MERCAT DE LA BOQUERIA,
LA RAMBLA. BARCELONA

A les Rambles de Barcelona s’ha renovat la il · luminació amb un bloc òptic d’última generació i elevada eficiència amb un difusor de policarbonat resistent als impactes. Com a resultat d’aquesta actuació, s’han aconseguit estalvis d’energia de fins a un 72%.

La instal · lació es composa de 74 columnes d’una llum i 18 columnes de cinc llums. En les columnes simples es va instal · lar en model Atenea de 100 W i en les de cinc llums el Atenea de 70W. En totes elles es va reemplaçar el vapor de mercuri de 250W per halogenurs metàl · lics.

La renovació de grups òptics va tenir lloc a la Plaça Reial i en la desembocadura a Colom. Es van instal · lar més de 100 òptiques tipus micro reflector amb 70W de HM. Naturalment el model triat va ser el Plaça Reial. En les proximitats a Colom es va actuar a la Lira Balmes instal · lant de nou òptiques eficients de 70W de HM. Els estalvis aconseguits en aquestes actuacions estan entorn del 56%.

Es va aconseguir millorar la il · luminació de les Rambles, un dels carrers més cèlebres, respectant la seva tradició i el seu ambient.

productes relacionats

Dades tècniques