fletxa slide

parc de les rieres d’horta, barcelona

fletxa slide

Projecte d’ il·luminació exterior a l’ Av. de l’Estatut de Catalunya. Barri d’ Horta. BARCELONA

Instal·lem la nostra Luminiaria especial “Cuc de LLum” dissenyada de forma particular per a un projecte modern i d’alta eficiència energètica a Barcelona. Oferim la il·luminació exterior mitjançant elements urbans, moderns, de disseny i eficients.

El parc de l’avda. de l’Estatut de Catalunya, a Barcelona, es el projecte urbanístic més important d’aquest 2013. Ubicat en la part alta de la ciutat, el parc vol ser reflex de sostenibilitat, eficiència i dinamisme.

El repte de Salvi ha estat proporcionar una solució a la il·luminació exterior de 1500m de camí, buscant l’excel·lència en el confort dels visitants i una elevada eficiència energètica. El projecte inclou un total de 1650 llumeneres LED, allotjades en l’interior de l’estructura del “cuc”.

La zona de la pèrgola, ubicada en la part alta del parc, pretén ser un espai social. Aquí conflueixen diferents lineals de llum, aconseguint un efecte singular en la il·luminació.

Cada llumenera consumeix 1.7W, aconseguint uns nivells mitjos en els camins de 21 lux. A més a més, la il·luminació disposa d’un sistema de telegestió, de manera que es possible la reducció de nivells en hores de poca ocupació.

Salvi us invita a viure aquest espai, i de la seva confortable i eficient il·luminació.

productes relacionats

Dades tècniques

Font d’alimentació Led externa
Temperatura de color 3000K
Rendiment òptic: ŋ 80%
Vida útil: >50.000 h (est.)
Eficiència electrònica ≥90%
Factor de potència >0.9
Alimentació xarxa 220 -240 a.c. 50-60Hz
Longitud 1m Possibilitat de control via Dali / 1-10v