fletxa slide

av. diagonal, barcelona

fletxa slide

Instal·lació de la Lluminària Led “*Lan” dissenyada pels arquitectes Marta Gabàs, Anna Ribas y Carles Casamor, per a un projecte modern i d’alta eficiència energètica a l’Avinguda Diagonal de Barcelona.

l’Av. Diagonal de Barcelona és la major artèria vial en tots dos sentits de la marxa a Barcelona. Travessant tot el centre de la ciutat, la renovada avinguda vol ser reflex de sostenibilitat, eficiència i dinamisme.

El repte de Salvi ha estat proporcionar una solució a la il·luminació exterior amb diferents funcionalitats i altures, buscant l’excel·lència en la il·luminació, el confort dels usuaris i una elevada reducció del consum energètic. El projecte inclou un total de 136 fanals Lan de 6,3 m d’altura per 2 metres d’ample que inclouen en el lateral del pal una llum d’abalisament per al carril bici i 94 fanals Lan de 9,3 i 6,3 m d’altura per 3 m d’ample equipats amb les òptiques UP Led d’alta eficiència, modulars i reemplaçables a llarg termini amb una estanqueïtat d’IP66 i potències regulables que van des de 39W, 60W i 94W.

La forma seccionada i tubular d’aquesta lluminària aporta al costat de les altres encertades intervencions a crear un espai nou i diferent en aquesta avinguda quedant diàfana i oberta, alguna cosa que semblava impensable tenint en compte la quantitat d’actors i elements (vehicles, vegetació, edificis, vianants, ciclistes, quioscs…) que actuen en aquest ara concorregut bulevard, oferint així un nou i molt diferent panorama de la Diagonal. A més en fosquejar el color de la llum blanca del Led crea una atmosfera acollidora i àmplia la visió, no solament als conductors si no cap als vianants, les façanes i els comerços. La seva llum de color blanc, genera una nova imatge nocturna de la ciutat.

La il·luminació disposa de sistema de telegestió, per la qual cosa és possible la reducció de nivells en hores de baixa ocupació.

Salvi us convida una vegada més a viure d’aquest espai, i del seu confortable
i eficient il·luminació.

productes relacionats

Dades tècniques

Tecnología Led de alta eficiencia
T° color 3000°K/4000°K
Flux màxim 16156 lm (4000°K)
Vida útil L8010 > 80.000h (segons model)
Sistema de control autònom o 1-10V
IP 66 / IK 09 / FHS <0,1% / Classe I