fletxa slide

Ronda Litoral de Barcelona

fletxa slide

La renovació de la il·luminació de les rondes de Barcelona és un dels projectes més importants de la ciutat no sols perquè sigui una de les principals vies d’accés a la ciutat sinó per l’extensió de tots els seus trams, sent de 49,5 km.

Il·luminem una de les principals artèries de circulació de la ciutat de Barcelona, la Ronda del Litoral (B-10), des del Morrot fins al nus de la Trinitat. Utilitzat gairebé 800 lluminàries per a il·luminar la calçada i els seus passos elevats. S’ha usat CLAP M per a la calçada, per als passos elevats i les torres d’il·luminació s’ha utilitzat METRE S i METRE M. És un plaer per a Salvi il·luminar aquest tipus de projectes amb una solució sostenible i de disseny, proporcionant una il·luminació eficient i de qualitat.

Aquesta actuació s’emmarca en el projecte de renovació de la il·luminació exterior de les Rondes de Barcelona, promogut per l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i amb finançament per part de l’Institut per a la Diversificació i l’Estalvi (IDAE) a través de la “segona convocatòria del programa d’ajudes per a actuacions de renovació de la instal·lacions d’enllumenat exterior municipal.

productes relacionats

Dades tècniques

14, 21 ó 28 Leds d’alta eficiència en disposició lineal fins a 207W
Lentsindependients d’ alta transparència de PMMA
amb rendiment òptic: ŋ 93%
Temperatura de color estándar 3000°K ó 4000°K
FHS < 0,1% Dissipador de calor interior integrat en la lllumenera Vida útil: L80B10 >80.000 h (consultar segons model)
Alimentació xarxa AC 220V-240V ~ 50/60Hz
Electrónicas de potencia fixa, regulació autònoma, regulació vía 1-10V/DALI/PWL, reducció de fluxe en capçelera. i funció de fluxe constant CLO
Eficiència electrònica ≥90%
Factor de potència > 0,95