fletxa slide

barri de l’eixample. barcelona

fletxa slide

SALVI està participant activament a la renovació i millora de l’enllumenat públic de Barcelona. Ho fa dins del desenvolupament del Pla Director d’Enllumenat (PDE) que ha aprovat l’Ajuntament de la ciutat i que ha començat per diversos punts clau entre els que es troba el barri de l’eixample.

Amb l’objectiu de dotar als ciutadans de Barcelona d’un servei d’enllumenat de qualitat, l’Ajuntament ha optat per emplaçar als seus carrers uns productes led eficients, singulars i integrats dins l’entramat urbà. A aquest efecte, les columnes VENUS de l’Eixample compten amb una llumenera orientada cap al carrer de 4.000 K i una altre cap a la vorera de 3.000 K que permeten ajustar els nivells i uniformitat als òptims per a cada ús. A més, el disseny de les columnes s’allunya de l’arbrat permetent que l’enllumenat i l’arbrat públic no interfereixin entre ells i creïn una sinergia paisatgística per tota la ciutat.

Amb aquest projecte, la ciutat de Barcelona segueix el seu camí cap a la modernitat i el desenvolupament sostenible emprant tecnologia led i amb la col·laboració de SALVI.

productes relacionats

Dades tècniques

Tecnologia Led d’alta eficiència
Difusor de polimetacrilat (PMMA), lent integrada
Temperatura color: 3000k/4000k
Flux lumínic: max. 15760lm
Potencia màxima 144W
FHS <0.1% / IP66 / IK09 Classe I