SALVI A LA FIRA AFRICITES

Salvi Lighting va participar en la fira Africities que es va celebrar a Johannesburg del 29 de novembre al 2 de desembre, sota el lema “*Shaping the future of Africa with the people” i amb l’objectiu d’esbossar l’agenda per al desenvolupament de les ciutats africanes en el marc del programa Horitzó 2063. Durant els quatre dies, autoritats, governs locals, organismes i entitats privades van impartir conferències sobre l’eficiència energètica i el desenvolupament sostenible.

El Director General de Salvi, Javier Elizalde, va realitzar la ponència “Lighting change at the speed of light” i va exposar el cas d’èxit de l’Avinguda Diagonal de Barcelona. Va transmetre la visió de SALVI sobre la il·luminació exterior, va abordar les claus per aconseguir la major eficiència energètica i va detallar les possibilitats que el Smart Lighting pot brindar a un continent que representa el futur del món.

Igualment van assistir a la fira el Responsable Regional d’Exportació per a Algèria, Donen Embarek i el seu homòleg per a França i el Marroc, Arnaud Dubrisay.

12