Salvi Lighting i el ‘Camió dels somnis’ del Dakar lliuren la seva càrrega solidària

Dissabte va ser el dia més esperat de tota la travessia del KH-7 Epsilon Team al Dakar que aquest any se celebra a l’Aràbia Saudita.

Va ser llavors, durant l’etapa, quan “El camió dels somnis” va poder fer lliurament de l’material que havien prèviament realitzat a la Fundació Privada Vallès Oriental per Disabled Children ‘s Association.

“Ha estat sens dubte un moment més que emocionant i emotiu. Encara que logísticament no hagi estat senzill, ha estat un veritable plaer poder col·laborar i complir amb la nostra comesa a bord del KH7 Epsilon Team. De fet, hem signat un protocol de col·laboració que permetrà que Disabled Children ‘s puguin venir a conèixer el que fem a Catalunya i que nosaltres puguem apropar-nos per conèixer a fons la seva tasca aquí “va explicar José Luis Criado, el copilot de l’equip i tresorer de FOV.

Disabled Children ‘s, es considera una de les institucions de rehabilitació infantil més grans de el món àrab, on 4 mil nens reben anualment diferents programes gratuïts.

“És increïble la tasca que estan duent a terme des de l’Aràbia Saudita. Tant Marc Trentini com jo, com a representants de la direcció general i d’exportació de Salvi Lighting, hem pogut ser testimonis de com treballen per la discapacitat intel·lectual i per millorar les limitacions de les activitats normals de la vida diària dels més petits. Com a empresa, és un privilegi poder promocionar i patrocinar equips com aquest que busquen no només una experiència i aventura única a bord d’un camió, sinó que agermanen esforços “, comenta Javier Elizalde.

El KH7 de Criado, Juvanteny i Domènech diumenge va tancar la seva etapa arribant a la 19a posició en la classificació, un èxit més per a un equip que suma entre els seus membres més de 60 aventures Dakar a l’esquena i que entén que mantenir el ritme, no cometre errors i tenir cura del camió serà vital per acabar amb èxit una travessia que, entre altres coses, ha tingut més que mai un sentit solidari afegit i un repte: un recorregut inèdit en un dels dakars més nombrosos.

http://www.rtve.es/alacarta/videos/dakar-en-rtve/rally-dakar-2020-jornada-descanso-riyahd/5481883/?t=1h06m52s

123