SALVI ARRIBA A RELUX

Salvi Lighting ja te les seves lluminàries i fotometries de enllumenat exterior disponibles per al programari de simulació de llum artificial Relux < / strong>.
Així podreu crear ràpides i eficients solucions amb els nostres productes per a tot tipus de projectes, ja siguin grans o petits, sense dependre d’altres o de innecessàries solucions alternatives.
Relux ofereix càlcul de valors absoluts, tenint en compte les normes nacionals i internacionals, és compatible amb sistemes CAD i BIM.
Esperem que sigui una eina molt útil d’ ara en endavant i faciliti i agiliti el flux de treball dels projectes d’il·luminació professional.

Relux Desktop és una aplicació d’alt rendiment i intuïtiva per a la simulació de llum artificial i llum natural. Relux proporciona eines ràpides i eficients per a tot tipus de projectes, ja siguin grans o petits, sense innecessàries solucions alternatives.
‘Simulació d’il·luminació i sensors en temps real! Càlcul de valors absoluts, tenint en compte els normes nacionals i internacionals, compatible amb sistemes CAD i BIM , i molt més. L’aplicació està a la seva disposició gratuïtament.
261.009 usuaris ja l’utilitzen.

Fent de Salvi lighting i Relux Desktop la seva eina diària de treball sorprendrà del eficaços que resultessin els seus projectes!

El catàleg digital i plug-in de SALVI Lighting ja estan a la teva disposició a la base de dades, clica aquí:
https://reluxnet.relux.com/en/search/luminaires/salvi_lighting_barcelona/CH/#

Per veure un vídeo tutorial de Relux cliqueu Aquí:
https://youtu.be/abj7h5ae2kiDESCARREGA’T EL PROGRAMA Relux AMB EL PLUGIN D’SALVI AQUÍ:

programari d'il·luminació Relux amb connector de lluminàries Salvilighting

123