Smart City Expo World Congress

Gràcies a les noves tecnologies aplicades a IOT (Internet of things – Internet de les coses) el món a evolucionat, donant pas a la integració de la comunicació, control i processament d’informació en gairebé qualsevol dispositiu.

Aquesta evolució també està present al món de la il·luminació, donant peu a un sense fi de possibilitats en quant al control energètic. A Salvi, sempre hem apostat per les noves tecnologies. Per aquest motiu estem presents en un dels congressos més importants a nivell internacional: Smart City Expo World Congress. Que se celebra a Barcelona els propers 13, 14 i 15 de novembre 2018.

Aquest serà el segon any que Salvi compta amb el seu software de gestió al congrés, on podrem mostrar les possibilitats del sistema, podent veure un gran exemple de ciutat intel·ligent Life-Diademe, realitzat per nostre partner tecnològic Reverberi Enetec. El projecte Life-Diademe demostrarà un nou i econòmic sistema de control d’enllumenat públic que està dissenyat per reduir el consum d’energia en un 30% en comparació dels sistemes de control d’avantguarda. La tecnologia s’instal·larà de forma pilot en EUR, un districte residencial i de negocis de Roma.

Vina a conèixer totes les novetats de Salvi, el nostre software i al nostre partner tecnològic en el Stand nombre B274.

1