XLV Simposium Nacional de Alumbrado del CEI – Pamplona 2019

Un any més el Comitè Espanyol d’Il·luminació (CEI) celebra una de les cites més importants de l’any, el Simposium Nacional d’Enllumenat a Pamplona del 8 al 10 de maig, on l’èxit de participació i la qualitat de les ponències sempre està present.

En el Simposium podem trobar ponències en l’àmbit científic, formatiu, legislatiu, de sistemes de control, eficiència, casos d’èxit… sempre circumscrits al domini de la il·luminació. Per aquest motiu, Salvi Lighting estarà present en el Simposium presentant tres ponències.

El nostre Director de projectes Francisco Cavaller, presentarà les característiques i requisits exigits en projectes de grans infraestructures (civils, esportives, industrials,…). Analitzant els factors de gran influència: el rigor tècnic, els professionals implicats, els resultats i la longevitat de la instal·lació.

D’altra banda, la celebració del mundial de futbol del 2022 a Qatar ha significat una gran il·lusió i inversió, en aquest petit però ric país. Arquitectes, enginyers i dissenyadors de tot el món han rebut encàrrecs per als nous projectes de les grans infraestructures a construir per a aquest esdeveniment mundial. El nostre CEO, Javier Elizalde, ens comptarà els detalls d’un d’aquests projectes, l’enllumenat en el nou estadi Al Wakrah. Des del disseny arquitectònic i espacial del recinte, les especificacions tècniques i conceptuals de l’enllumenat, les propostes formals i tecnològiques; es presenta en aquest treball tot el procés de disseny, discussió i càlcul de la solució finalment implementada.

I finalment, el nostre responsable de Smartec, Sergio Garrido, ens explica com els avanços tecnològics i de comunicació estan oferint als nuclis de població la possibilitat de millorar la gestió dels serveis públics i privats i fins i tot afegir i millorar els existents. Aquesta gran oportunitat ha generat l’aparició de diferents tecnologies de comunicació, llenguatges, maquinari.. que genera inquietud i inseguretat en les mateixes ciutats que podrien aplicar aquesta gestió avançada dels serveis ciutadans.
Sergio, analitzarà les diferents opcions de gestió, de protocols de comunicació i de la possible interoperabilitat entre aquests.

Us esperem demà dia 8 de maig en el Simposium Nacional d’Enllumenat del CEI.

Ponències de Salvi:

Dijous 09: ALUMBRADO TÉCNICO DE GRANDES INFRAESTRUCTURAS
09:30 – SALA BULEVAR – Francisco Cavaller

Dijous 09: PROYECTO DE ALUMBRADO EN EL NUEVO ESTADIO DE AL WAKRAH, QATAR
18:15 – SALA BULEVAR – Javier Elizalde

Divendres 10: LA GESTIÓN DE LOS SERVICIOS Y LOS PROTOCOLOS DE COMUNICACIÓN EN LA SMART CITY
11:15 – SALA BULEVAR – Sergio Garrido

Descàrrega tot el programa del Simposium aquí

1