XL SIMPOSIUM NACIONAL D’ENLLUMENAT DE MÀLAGA

En la passada edició del XL Simposium d’Enllumenat celebrat a Màlaga, els dies 28 al 31 de maig de 2014, SALVI va exposar els projectes realitzats durant l’últim any.

En la primera intervenció, Teresa Núñez, Directora tècnica, va il·lustrar els factors que garanteixen la longevitat dels sistemes amb leds en il·luminació exterior i com el disseny de la lluminària; el desenvolupament lògic i creatiu del producte, pot garantir la durada dels fanals.

En la posterior actuació de SALVI, Francisco Cavaller, Director de projectes, va mostrar un resum dels resultats tant tècnics com a econòmics en diverses actuacions de reforma massiva d’enllumenat públic en diverses ciutats, on nostres lluminàries d’alumini tant en tecnologia Led com en tecnologia de descàrrega tenen la seva oportunitat.

Tancant les jornades tècniques, Javier Elizalde, Gerent, va concloure la participació de Salvi amb una desfilada de realitzacions fetes amb llums Led dutes a terme per l’empresa a les ciutats de Barcelona i Vitòria, incloent-hi una petita introducció a un nou projecte a París.

En aquest Simposium van acudir 250 congressistes, amb qui vam compartir inquietuds i avanços, i vam poder constatar que Salvi està cada vegada més reconeguda al mercat d’il·luminació.

Des de Salvi agraïm profusament a Màlaga i els organitzadors del Simposium el tracte i la gentilesa rebudes.

Descàrregat les ponències presentades:

ACTUACIONES EFICIENCIA ENERGETICA.pdf
Paco Cavaller

LARGA VIDA A LOS LEDS.pdf
Teresa Nuñez

LA NUEVA ILUMINACIÓN DE BARCELONA Y VITORIA.pdf
Javier Elizalde

1