Salvi lighting Barcelona il·lumina la zona del fossat medieval i les zones d’aparcament i càrrega del nou mercat de Sant Antoni de Barcelona.

El Mercat de Sant Antoni, és un dels mercats més importants de Barcelona. No només per la seva història sinó per seguir oferint una de les millors ofertes alimentàries de la ciutat i l’àmplia oferta en moda, tèxtils i productes de la llar.

El Mercat de Sant Antoni també és una de les icones del col·leccionisme per tots els Barcelonins. El seu Mercat Dominical especialitzat en llibres nous o antics i col·leccionisme tradicional de postals, segells o revistes i on també es troben ofertes vinculades als croms, videojocs o pel·lícules.

Donada la gran oferta i la concurrència del mercat, la instal·lació necessitava tenir unes característiques molt concretes, on la sostenibilitat i l’eficiència (24/7) era el més important per al projecte d’enllumenat públic.

La superfície útil il·luminada de l’aparcament i càrrega supera els 14.239,15 m2 dividida en dues plantes (planta -2 i planta -4). I els metres quadrats de la zona reservada al fossat medieval se sumen al projecte per il·luminar un dels mercats més importants i el més gran de la ciutat comtal. Salvi lighting ha utilitzat una temperatura de color neutra (4000K), ja que el seu ús en zones de circulació necessita una bona visibilitat per a major seguretat.

Un dels valors més importants de Salvi lighting és l’adaptabilitat del nostre producte per cobrir les necessitats del client. En aquest projecte adaptem el nostre model de lluminària Logo i el nostre projector Visio per respectar i emfatitzar les línies estètiques del projecte. A les zones d’aparcament hi ha un predomini de traços dinàmics que delimiten les zones de l’aparcament i, la nostra lluminària Led segueix les mateixes línies estètiques de la zona. D’altra banda, a la zona del fossat medieval instal·lem el nostre projector Visio, amb les seves característiques estètiques més tècniques, ja que el seu disseny està basat en formes geomètriques trapezoidals.

Il·luminar un dels mercats més importants i icònics de la ciutat de Barcelona, és un motiu més pels quals confiar en Salvi lighting.

1234