FORMACIÓ EFICIÈNCIA ENERGÈTICA LLUMENERES LED, CASTELLÓ

El proper 2 d’Octubre en les instal·lacions de la Diputació de Castelló Salvi Lighting participarà en les sessions formatives sobre la eficiència energètica LED, a través de l’ús de les seves lluminàries Ochocentista Led, d’ alt rendiment Energètic mitjançant l’ús de LEDs.

Teresa Nuñez com a Responsable de Desenvolupament (RD Manager) presentarà els conceptes més importants sobre els avanços tecnològics en matèria d’eficiència energètica en la il·luminació urbana.

Explicarem els conceptes essencials sobre les particularitats lumíniques del producte dissenyat i fabricat per Salvi Lighting, la Ochocentista Led. Una lluminària clàssica, elegant i que a través d’un estudi lumínic adequat, s’ha convertit en la solució més eficient i amb millor encaix per a una adequada il·luminació urbana a Castelló, amb el màxim respecte al descans veïnal i oferint una llum àmplia i agradable.

Durant el estudi lumínic s’optimitzen les necessitats en funció de les particularitats de cada zona per aconseguir el rendiment i la il·luminació desitjades.

Es tracta de donar a conèixer els fonaments dels estudis lumínics per a cada projecte particular i la tecnologia que empreses com Salvi Lighting desenvolupen dia a dia per seguir a l’avantguarda de l’enllumenat públic.

T’esperem, descarrega’t el programa de les Jornades d’Eficiència Energètica de la Diputació de Castelló.

1