Sense categoritzar

International Dark Sky Week

By abril 5, 2024abril 15th, 2024No Comments

Celebrem la International Dark Sky Week: compromís amb la sostenibilitat.

Del 2 al 8 d'abril ens unim a la International Dark Sky Week per recordar i destacar els perills de la contaminació lumínica i per reafirmar el nostre compromís amb la il·luminació responsable i respectuosa amb el medi ambient.

International Dark Sky Week és la celebració mundial impulsada per l'organització International DarkSky que ens convida a reflexionar i prendre consciència sobre els efectes nocius de la contaminació lumínica i la importància del medi ambient nocturn.

A Salvi, històricament ens hem adaptat al canvi buscant ser un referent del sector capaç d'adaptar-nos al futur. La innovació, la qualitat i el disseny, són tres factors clau que ens ajuden a garantir l'eficiència energètica, la sostenibilitat i l'adaptabilitat dels nostres productes.

Avui més que mai necessitem buscar alternatives d'enllumenat públic a les convencionals per poder oferir un demà millor; més net, més responsable, més eficient i adaptat. El canvi de sistemes d'il·luminació a unes més eficients, és fonamental no només per a l'estalvi de consum d'energia, sinó també per respectar i cuidar els entorns naturals, la biodiversitat i la salut de tots els ciutadans.

Lluminàries amigables amb el cel nocturn.

Crear nous productes d'enllumenat eco-dissenyats per tal d'autoabastir-se, descontaminar i adaptar-se a les necessitats de les persones, és part de la nostra missió i per això ens hem unit a l'organització International DarkSky que promou la il·luminació responsable d'exteriors a través de polítiques, educació pública, investigació científica, associacions, entre altres accions.

Ens enorgulleix compartir les nostres lluminàries aprovades i certificades per International DarkSky, una distinció que reflecteix el compromís de Salvi amb la reducció de la contaminació lumínica.

Controlar, avaluar i millorar.

Les nostres lluminàries estan preparades per incorporar el nostre programari intel·ligent Smartec® amb el qual és possible controlar l'estat de les lluminàries en tot moment: consum, despesa energètica, configuració d'avisos i alarmes, entre altres funcionalitats.

Amb Smartec®, busquem ajudar reduir el consum energètic, els costos de manteniment, la contaminació lumínica i millorar la seguretat i la qualitat del servei d'il·luminació pública.

Com contribuir a la reducció de la contaminació lumínica?

Tots, organitzacions i persones, tenim a les nostres mans el poder per construir un món més sostenible. A la International Dark Sky Week ens agradaria compartir cinc principis que poden guiar les nostres accions diàries i contribuir a la reducció de la contaminació lumínica:

  • Fa servir llum només quan ho necessitis, especialment en espais oberts.
  • Dirigeix la llum perquè al·ludeixi el que cal enlluernar.
  • Regula la intensitat de la llum, fa servir el menor nivell requerit.
  • Controla l'ús de la llum en base a les necessitats amb sistemes intel·ligents, com el nostre programari Smartec®.
  • Sempre que sigui possible, utilitza els tons més càlids per a la il·luminació evitant sempre que sigui possible la "llum blava"

Únete a nosaltres en aquesta celebració i treballem junts per preservar la bellesa del cel nocturn.

Entérate de todo lo que está pasando en Salvi

T'enviarem la informació més rellevant. Novetats, projectes o notícies relacionades amb nosaltres. Recorda que estem junts en això.

newsletter phone 1 | Salvi Lighting Barcelona

Notícies recents

Luminària solar
Sense categoritzar

Claus per optimitzar l' enllumenat públic amb sistemes de lluminària solar

En un present en què tenim la necessitat de buscar solucions cada vegada més...
50 simposium nacional d' enllumenat
Sense categoritzar

Salvi Lighting al 50è Simposium Nacional d'Enllumenat (CEI)

Simposium Nacional d'Enllumenat 2024 a la Ciutat de les Arts i les Ciències de...
Dia Internacional de la Llum
Notícies

Dia Internacional de la Llum 2024

NOU LLANÇAMENT! Lluminària ICE S Avui celebrem el Dia Internacional de la Llum, una iniciativa...