Som part de les #1000 solucions per canviar el món

El segell Solar Impulse avala la lluminària S.I.L. i el sistema de telegestió Smartec com una de les solucions netes i rendibles per al futur del planeta.

T'estaràs preguntant...

Què és Solar Impulse?

La Fundació Solar Impulse es va crear per demostrar que podem reconciliar l'economia i l'ecologia, fomentant el desenvolupament de les tecnologies netes i les energies renovables.
Després de realitzar la volta al món en un avió solar, l'explorador suís Bertrand Piccard, va instaurar la Fundació Solar Impulse amb l'objectiu de promoure més de 1.000 tecnologies netes que protegeixin el medi ambient de manera rendible.
En el vídeo trobaràs una explicació més detallada d'aquesta gran fúria.

Solar Impulse aposta per 5 dels 17 objectius

logo ods | Salvi Lighting Barcelona
ODS ÉS | Salvi Lighting Barcelona
Els Objectius de desenvolupament sostenible són el pla mestre per aconseguir un futur sostenible per a tothom. S'interrelacionen entre si i incorporen els desafiaments globals als quals ens enfrontem dia a dia, com la pobresa, la desigualtat, el clima, la degradació ambiental, la prosperitat, la pau i la justícia. Per no deixar ningú enrere, és important que aconseguim complir amb cadascun d'aquests objectius per al 2030.
Solar Impulse focalitza les seves solucions en 5 d'aquests 17 objectius, amb els quals classifica i avalua totes les solucions presentades per formar part dels seus #1000 solucions eficients.

Com col·labora Salvi amb les #1000 solucions per canviar el món?

Amb els objectius de desenvolupament sostenible en ment, hem creat dues solucions per aconseguir un futur sostenible per a tothom.

Les solucions que canviaran el món

La lluminària solar

S.I.L. Solar Intelligent Lighting

Lluminària solar autònoma amb sistema de gestió, se li ha atribuït l'Etiqueta de "Solució Eficient de Solar Impulse" després d'una avaluació realitzada per experts externs independents i basada en estàndards verificats. Per tant, s'uneix al desafiament # 1000solutions, una iniciativa de la Fundació Solar Impulse per seleccionar solucions que compleixin amb alts estàndards en rendibilitat i sostenibilitat i presentar-les als prenedors de decisions per accelerar la seva implementació.

ODS sil | Salvi Lighting Barcelona
Sistema de telegestió

Smartec®

El nostre sistema de gestió de la ciutat intel·ligent, se li ha atribuït l'Etiqueta de "Solució Eficient de Solar Impulse" després d'una avaluació realitzada per experts externs independents i basada en estàndards verificats. D'aquesta manera, Smartec® s'uneix al desafiament de #beyond1000solutions rebent l'etiqueta Solar Impulse que és atorgada a solucions eficients, netes i rendibles amb un impacte positiu en el medi ambient i la qualitat de vida.

ODS sil | Salvi Lighting Barcelona
logo salvi solar | Salvi Lighting Barcelona

Junts, per la sostenibilitat

Entérate de todo lo que está pasando en Salvi

T'enviarem la informació més rellevant. Novetats, projectes o notícies relacionades amb nosaltres. Recorda que estem junts en això.

newsletter phone 1 | Salvi Lighting Barcelona