MORE THAN LIGHT
TO CHANGE THE WORLD

A Salvi Lighting t'aportem més que solucions per al teu projecte d'enllumenat públic. Si, com ho llegeixes. T'acompanyem en tot el procés de desenvolupament amb els millors resultats perquè facis brillar tot allò que et proposis.

Estem junts en això.

Coneix la nostra història

Junts en el camí de la tecnologia i sostenibilitat per a l'enllumenat públic

Salvi Valors

El ràpid avanç de la tecnologia ens ha permès oferir sempre les últimes tendències i serveis als nostres clients. Mitjançant la personalització dels nostres productes, oferim la llum necessària per a cada entorn, obtenint el major control i rendiment. És per això que els nostres valors van de la mà amb l'eficiència energètica, la sostenibilitat i l'adaptabilitat.

L'estandardització i la normativa ens acompanya en aquest viatge, les últimes notícies basant-nos en la il·luminació pública posen en valor les necessitats de l'usuari i l'eficiència energètica com un requisit indispensable de l'enllumenat públic.

Perquè avui més que mai necessitem buscar alternatives d'enllumenat públic a les convencionals per poder oferir un demà millor; més net, més responsable, més eficient i adaptat.

Crear nous productes d'enllumenat eco-dissenyats per tal d'autoabastir-se, descontaminar o fins i tot adaptar-se a les necessitats de les persones, ens ajuden a creure que: ¡un matí millor és possible!... i ens impulsen perquè aquests valors formin part del nostre ADN.

lents | Salvi Lighting Barcelona

L' equip d' R + D s' ha dedicat a la recerca del millor rendiment òptic. El resultat ha estat el disseny i el desenvolupament de les lents utilitzades en els projectes d'il·luminació led. L'objectiu és aportar la major eficiència per a l'enllumenat públic emmotllant i aprofitant la llum. Aquest desenvolupament ha permès obtenir uns excel·lents resultats lumínics amb rendiments òptics que superen el 95%.

Plaques Solars Salvi scaled | Salvi Lighting Barcelona

A Salvi creiem que el món necessita un respir, com a fabricants d'il·luminació tenim l'obligació de buscar alternatives d'enllumenat netes o que s'autoabastimen per contribuir en la reducció d'emissions cap al nostre planeta. Ara més que mai, solucions amb energia neta o fins i tot l'ús de la tecnologia per gestionar el consum són un dels pilars fonamentals per poder canviar el món.

La nostra tecnologia en l'enllumenat dimensiona les necessitats a escala del projecte. És a dir, abans d'oferir qualsevol de les nostres solucions solars, estudiem la viabilitat de la localització del projecte i avaluem la quantitat i la capacitat de càrrega que poden obtenir les nostres solucions. D' aquesta manera s' avalua quina és la més adequada per al projecte.

¡Obtenc la viabilitat del teu projecte gràcies al nostre configurador!

Solar Impulse

Perquè avui més que mai necessitem buscar alternatives a les convencionals per poder oferir un demà millor; més net, més responsable, eficient i adaptat. Solar Impulse és una de les fundacions més actives en la recerca i en la difusió de solucions per canviar el món, catalogant les seves solucions en 5 d'aquests 17 objectius de desenvolupament sostenible.

Salvi Lighting amb el seu enllumenat solar intel·ligent, al costat del seu sistema de gestió de les ciutats intel·ligents i l'adaptabilitat de la il·luminació, formen part de les més de mil solucions de Solar Impulse.

Salvi al costat de Solar Impulse
Pureti Logo

Presentem Pureti com una de les fórmules descontaminants més idònies per al sector de l'enllumenat públic. Pureti és una solució d' oxidació fotocatalítica aquosa i fa que qualsevol superfície sigui auto-netejant i eco-sostenible, la qual cosa elimina proactivament l' acumulació de brutícia i biofilms, millora la qualitat de l' aire i elimina les olors orgàniques.

Pureti no utilitza productes químics, només utilitza la llum, netejar superfícies de manera eco-sostenible en benefici del medi ambient, ara és possible.

En aplicar aquesta solució als nostres productes, aconseguim reduir activament i contínuament els gasos d'efecte hivernacle indirectes (NOx i SOx) i les partícules (PM 2.5 i PM 10) que causen l'esmòquib.

Projectes que marquen la diferència

Et mostrem tots aquells projectes en els quals hem participat, oferint espais millor il·luminats i segurs per a tothom. Perquè tots necessitem proves abans d'aventurar-nos en el camí.

Lluminàries que canvien el món

La qualitat i el disseny de les nostres lluminàries per a l'enllumenat públic són dos factors que considerem molt importants. La nostra constant inversió en R+D ens fa fusionar la il·luminació de tota la vida amb les últimes tecnologies, garantint l'originalitat i longevitat dels productes. Sempre adaptant la llum a les necessitats reals de les persones i mantenint l' estètica de l' entorn.

Qualitat de la il·luminació

Una il·luminació homogènia per a un millor confort visual i major seguretat.

Sostenibilitat i Eficiència energètica

Treballar amb l'última tecnologia és clau per obtenir la millor eficiència.

Adaptabilitat a les necessitats de les persones

Adaptem la utilització de la llum a les necessitats del projecte per a la vida de les persones.

Adapta la teva ciutat des de qualsevol part

Una solució dissenyada per integrar qualsevol servei de la ciutat intel·ligent. Smartec® és la resposta als teus obstacles, una solució escalable amb la qual podràs gestionar els serveis de la teva ciutat des de qualsevol dispositiu.

Adapta la llum a les necessitats de les persones, controla els nivells de contaminació, estableix les rutes per a la recollida d'escombraries, connecta les persones a màxima velocitat a través del 5G o infòrmals de l'estat de la ciutat en qualsevol moment.

smartec tempsreal | Salvi Lighting Barcelona
Smartec® City: L'estat de tu
ciutat en temps real

Presa de decisions analitzant
els teus serveis en temps real

smartec eficient | Salvi Lighting Barcelona
Smartec® Lighting: gestiona i adapta
l'enllumenat públic intel·ligent

Ser sostenible, estalviant en el
consum i sent més eficient

smartec laptop | Salvi Lighting Barcelona
smartec cloud | Salvi Lighting Barcelona
Programari basat en el cloud

Podràs connectar-te des de qualsevol lloc i amb des de qualsevol dispositiu

smartec escalable | Salvi Lighting Barcelona
Un sistema obert i escalable:
els límits els poses tu.

Podem integrar qualsevol servei necessari per al teu projecte

Configurador

Una eina que et farà la vida més fàcil

Oblida't d'aquestes taules tan complicades per triar la millor configuració del teu projecte. Gestiona i tria de manera molt senzilla i visual la millor composició basada en les necessitats de les persones.

Amb configurador

Hem creat i adaptat a les teves necessitats l'eina perquè puguis crear la lluminària ideal per al teu projecte de la manera més senzilla.

configurador visual | Salvi Lighting Barcelona configurador tècnic
Sense configurador

Seguiràs configurant com fins ara amb avorrides taules difícils de quadrar, on al més mínim despiste et perdràs i hauràs de tornar a començar?

Entérate de todo lo que está pasando en Salvi

T'enviarem la informació més rellevant. Novetats, projectes o notícies relacionades amb nosaltres. Recorda que estem junts en això.

newsletter phone 1 | Salvi Lighting Barcelona

Perquè t'agrada estar al dia

En el blog trobaràs informació sobretot en el que estem implicats tant en el món de la il·luminació com tots aquells sectors relacionats.

Tens un projecte
en ment?

Si tens un projecte en ment, no dubtis a omplir el següent formulari.

Parlem del teu projecte i fem-ho realitat!

    Subvencions per a la contractació laboral de persones en situació de major vulnerabilitat

    Contractació laboral indefinida de treballadors majors de 45 anys en situació de desocupació. Subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i amb el cofinançament del Fons Social Europeu Plus.

    logos uuee soc generalitat 1 | Salvi Lighting Barcelona

    Projecte acollit al programa d'incentius lligats a l'autoconsum i l'emmagatzematge, amb fonts d'energia renovable, , en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència, finançat per la Unió Europea – NextGenerationEU