Des de 1881 salvi lighting barcelona

Des de 1881 salvi lighting barcelona està present al món de la il·luminació desenvolupant productes de llum d’última generació per als espais urbans i s’ha consolidat en l’edició i producció d’elements d’il·luminació pública i eficiència energètica.

Un equip en contínua evolució format per enginyers, dissenyadors i tècnics especialistes componen els departaments de R+D, comercial i producció en els quals l’empresa posa un especial interès per al desenvolupament de la seva activitat. Tots enfocats a un mateix objectiu: investigar, innovar i oferir el millor servei al client.

La nostra presència en fires internacionals i la nostra activitat exportadora no ha impedit que salvi lighting barcelona segueixi actuant localment i adaptant-se a les característiques concretes de cada ciutat, població, mercat, client o projecte.

La innovació, la qualitat i el disseny, són tres factors presents en tots els nostres productes d’il·luminació que afegeixen valor i garanteixen originalitat i longevitat a tota la nostra gamma. El nostre departament de qualitat assaja i verifica tots els materials, components i productes acabats abans de la seva sortida al mercat.

La cerca de l’excel·lència en el funcionament i rendiment dels productes sempre ha estat un factor clau per a l’èxit de l’empresa. La recerca de salvi lighting barcelona inclou tots els components dels sistemes d’il·luminació:
– Fonts lluminoses innovadores. – Ús de materials sostenibles. – Sistemes de control de qualitat.
– Conquesta del benestar als espais il·luminats.

Dissenyem per fer que la ciutat sigui més intel·ligent en àmbits com l’autosuficiència i la multi funcionalitat , amb l’objectiu d’aconseguir una metròpoli híper connectada i d’emissions zero. Ens adaptem a les noves necessitats que requereixen els espais de la ciutat moderna per tal que convisquin els elements urbans i els ciutadans, així com per a la seva integració en el paisatge.

La nostra màxima actual es posar menys llum. És a dir, QUALITAT PER QUANTITAT , prioritzant al vianant amb criteris de màxima eficiència, optimització energètica i intel·ligència funcional. D’aquesta manera augmenta la qualitat de vida, la seguretat del vianant al carrer i s’afegeixen valor als barris. També es fomenta el potencial urbà del desenvolupament sostenible proporcionant a l’òrgan gestor la recollida de dades pel continu desenvolupament de la convivència urbana.