La nostra història marca la diferència

Salvi Lighting és present en el món de la il·luminació des de fa més d'un segle.

L' evolució de l' enllumenat públic ha anat estretament lligat al desenvolupament tecnològic i urbà. Des dels històrics fanals a gas, fins a les actuals lluminàries Led, ens hem adaptat al canvi buscant ser un referent del sector capaç d'adaptar-nos al futur.

Perquè el més important ets tu.

La llum aporta més seguretat ciutadana i millora la vida urbana. El canvi de sistemes d'il·luminació a unes de més eficients, com la tecnologia Led, és fonamental per a l'estalvi de consum d'energia.

Perquè ens preocupem pel medi ambient.

Els espais públics precisen de lluminàries que s' adaptin perfectament a l' entorn sense danyar l' estètica visual. La innovació, la qualitat i el disseny, són tres factors que garanteixen l' adaptació dels productes en qualsevol context.

Innovació

L'autosuficiència i la connectivitat són els dos grans pilars del departament d'R+D que treballa constantment a aconseguir que els productes siguin més eficients i sostenibles gràcies a l'última tecnologia.

Qualitat

El rigorós procés del departament de qualitat, permeten que les lluminàries compleixin les normatives i controls establerts abans de la seva sortida al mercat.

Disseny

Gràcies al treball conjunt d'innovació i qualitat, podem oferir lluminàries innovadores amb un acabat refinat.

Junts aconseguirem que les ciutats siguin més intel·ligents, aconseguint que les tasques de manteniment de l'enllumenat públic sigui d'emissions zero.

Estem junts en això

More than light to change the world

Salvi Lighting Barcelona

Pol. Ind. Cantallops,
Av. Valls 36, 08185
Lliçà de Vall, Barcelona

Telèfon: + 34 938 44 51 90
Email: info@salvi.es