Agadir, ciutat minera i turística

al Marroc

Entre 2020 i 2022 Agadir, ciutat minera i turística al sud del Marroc, amb més de 500 anys d'història, ha emprès un extens treball de requalificació energètica mitjançant el redisseny del mobiliari urbà i la il·luminació de la ciutat.

A l'eix viari principal de l'avinguda Mohamed V per estendre's a les carreteres veïnes, s'han instal·lat milers de noves lluminàries Avenue Royal de Salvi Lighting a l'àrea urbana.

Avenue, reinterpretant les formes tradicionals de la Lluminària hexagonal, representa una innovació tant en termes de disseny com de qualitat de la llum i sostenibilitat ambiental.

La nova il·luminació ha proporcionat un estil modern i harmoniós a la ciutat, a través d'una estètica equilibrada. Alhora, Avenue ha ofert als ciutadans, un ambient agradable per poder gaudir de les relacions socials i del comerç a qualsevol hora del dia. Tot això estalviant energia i facilitant una llum agradable, uniforme i còmoda a la vista.

Agadir i Salvi seguiran recorrent junts aquest camí exitós durant els propers mesos i aquesta experiència es replicarà en molts altres entorns de la ciutat.

Tens un projecte en ment?

Si tens un projecte en ment, no dubtis a omplir el següent formulari.

Parlem del teu projecte i fem-ho realitat!