Il·luminació de la mítica avinguda

L'avinguda diagonal de Barcelona llueix un dels llums més dinàmiques.

Instal·lació de la Lluminària Led "Lan" dissenyada pels arquitectes Marta Gabàs, Anna Ribas i Carles Casamor, per a un projecte modern i d'alta eficiència energètica a l'Avinguda Diagonal de Barcelona.

L'Av. Diagonal de Barcelona és la major artèria viària en ambdós sentits de la marxa a Barcelona. Travessant tot el centre de la ciutat, la renovada avinguda vol ser reflex de sostenibilitat, eficiència i dinamisme.

El repte de Salvi ha estat proporcionar una solució a la il·luminació exterior amb diferents funcionalitats i altures, buscant l'excel·lència en la il·luminació, el confort dels usuaris i una elevada reducció del consum energètic. El projecte inclou un total de 136 faroles Lan de 6,3 m d' alçada per 2 metres d' amplada que inclouen al lateral del pal una llum d' abalisament per al carril bici i 94 faroles Lan de 9,3 i 6,3 m d' alçada per 3 m d' amplada equipats amb les òptiques UP Led d' alta eficiència, modulars i reemplaçables a llarg termini amb una estanqueïtat d' IP66 i potències regulables que van des de 39 W, 60 W i 94 W.

La forma seccionada i tubular d'aquesta lluminària ajuda juntament amb les altres encertades intervencions a crear un espai nou i diferent en aquesta avinguda quedant diàfana i oberta. Una cosa que semblava impensable tenint en compte la quantitat d'actors i elements (vehicles, vegetació, edificis, vianants, ciclistes, quioscos...) que actuen en aquest ara concorregut bulevard, oferint així un nou i molt diferent panorama de la Diagonal. A més, al vespre el color de la llum blanca del Led genera una atmosfera acollidora i amplia la visió, no només als conductors sinó cap als vianants, les façanes i els comerços. La seva llum de color blanc, genera una nova imatge nocturna de la ciutat.

La il·luminació disposa de sistema de telegestió, per la qual cosa és possible la reducció de nivells en hores de baixa ocupació.

Salvi us convida una vegada més a viure d'aquest espai, i del seu confortable i eficient il·luminació.

Producte utilitzat

Lan L, l' eficàcia lineal

Lluminària lineal per a vials urbans amb tecnologia LED. Juntament amb la columna d' estructura tubular, formen el punt de llum Lan.

Coneix la lluminària Lan L
Luminaria Lan L

Tens un projecte en ment?

Si tens un projecte en ment, no dubtis a omplir el següent formulari.

Parlem del teu projecte i fem-ho realitat!