El nou tram que connecta municipis

Situada a Sant Adrià del Besòs, Barcelona

Inauguració del nou carril bici de l'inici del pont dels passadors a Sant Adrià de Besòs

L'AMB i Sant Adrià de Besòs presenten un nou tram estratègic de l'eix Bicivia 3, que connecta Barcelona amb aquest municipi i que, més endavant, connectarà Montgat amb el Prat de Llobregat.
El passat 15 de juliol, el vicepresident de Mobilitat, Transport i Sostenibilitat de l'AMB, Antoni Poveda, i l'alcaldessa de Sant Adrià de Besòs, Fil Cañete, inauguren el nou carril bici construït a l'inici del pont dels Passadors a Sant Adrià de Besòs, un tram estratègic per a la mobilitat amb bicicleta a la metròpolis de Barcelona.
Aquest nou tram, que es va inaugurar forma part de l'eix 3 de la Bicivia, la xarxa pedalable de la metròpolis de Barcelona dissenyada per l'AMB. Amb nou eixos principals i més de 500 km, la Bicivia permetrà creuar el territori de nord a sud i d'oest a est.
Infraestructures i increment de l' ús quotidià de la bicicleta
La millora en les connexions metropolitanes per a la bicicleta i altres mitjans de transport, com els vehicles de mobilitat personal, ha possibilitat l'augment del seu ús quotidià, segons han demostrat les últimes anàlisis.
Producte utilitzat

Flit M, la completa d'una peça

La sèrie Flit neix de la fusió dels diferents elements dels sistemes d'enllumenat. Lluminària, columna i braç formen una mateixa peça de secció rectangular. Admet la possibilitat de col·locar 2 punts de llum en diferents direccions i alçades.

Coneix la lluminària Flit · M
Luminaria Flit M

Tens un projecte en ment?

Si tens un projecte en ment, no dubtis a omplir el següent formulari.

Parlem del teu projecte i fem-ho realitat!