Espai Sanitari Roís de Corella, Gandia.

A Salvi Lighting, ens complau presentar un dels nostres recents projectes: el nou Centre de Salut Pública del Departament de Gandia, situat a l'Espai Sanitari Roís de Corella. Aquest centre està dissenyat per a atendre diverses necessitats de salut i benestar de la comunitat, consolidant-se com un recurs vital per als ciutadans de Gandia.

L'Espai Sanitari Roís de Corella es completa amb la Casa del Pacient i el Centre de Salut Integrat, al costat de la Plaça de la Salut. Ubicada al Passeig Germanies, aquesta plaça inclou una zona verda i un parc que connecten el complex amb la ciutat, oferint un espai obert i saludable per a tots els ciutadans.

José Manuel Prieto, alcalde de Gandia , ha destacat la importància d'aquest nou centre afirmant: "Estem davant un espai que resoldrà moltes necessitats dels ciutadans i que ajudarà a tindre la Salut com a centre de les nostres polítiques al mateix temps que millorem l'atenció als nostres ciutadans".

Per a l'enllumenat d'aquest projecte, s'ha triat la sèrie Flit, que neix de la fusió dels diferents elements dels sistemes d'enllumenat. Columna i braç formen una mateixa peça de secció rectangular. Admet la possibilitat de col·locar 2 punts de llum en diferents direccions i alçades. A més, s'han escollit les lluminàries Town Wall Lar, ideals per a carrers, avingudes, àrees de vianants i residencials, parcs i jardins.

A Salvi Lighting, estem orgullosos d'haver contribuït amb solucions d'il·luminació a aquest projecte que millora la infraestructura sanitària i promou una visió integral i sostenible de la salut a la comunitat de Gandia.

Producte utilitzat

Flit M, la completa d'una peça

La sèrie Flit neix de la fusió dels diferents elements dels sistemes d'enllumenat. Columna i braç formen una mateixa peça de secció rectangular. Admet la possibilitat de col·locar 2 punts de llum en diferents direccions i alçades.

Coneix la lluminària Flit M
Luminaria Flit M

Tens un projecte en ment?

Si tens un projecte en ment, no dubtis a omplir el següent formulari.

Parlem del teu projecte i fem-ho realitat!