Ronda Litoral, carretera emblemàtica

Una de les carreteres més emblemàtiques de Barcelona

La renovació de la il·luminació de les rondes de Barcelona és un dels projectes més importants de la ciutat no només perquè sigui una de les principals vies d'accés a la ciutat sinó per l'extensió de tots els seus trams, sent de 49,5 km.

Il·luminem una de les principals artèries de circulació de la ciutat de Barcelona, la Ronda del Litoral (B-10), des del Morrot fins al nus de la Trinitat. Utilitzat gairebé 800 lluminàries per il·luminar la calçada i els seus passos elevats. S'ha fet servir CLAP M per a la calçada, per als passos elevats i per a les torres d'il·luminació s'ha emprat METRO S i METRO M. És un plaer per a Salvi il·luminar aquest tipus de projectes amb una solució sostenible i de disseny, proporcionant una il·luminació eficient i de qualitat.

Aquesta actuació s'emmarca en el projecte de renovació de la il·luminació exterior de les Rondes de Barcelona, promogut per l'Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) i amb finançament per part de l'Institut per a la Diversificació i l'Estalvi (IDAE) a través de la segona convocatòria del programa d'ajuts per a actuacions de renovació de la instal·lació d'enllumenat exterior municipal.

Producte utilitzat

Clap M Top Hor, pràctica i funcional

Lluminària Led de vial de mig mida. Molt eficient i funcional.

Coneix la lluminària Clap M · Top-Hor
Luminaria Clap M Top-Hor

Tens un projecte en ment?

Si tens un projecte en ment, no dubtis a omplir el següent formulari.

Parlem del teu projecte i fem-ho realitat!