Sense categoritzar

Salvi Lighting al 50è Simposium Nacional d'Enllumenat (CEI)

By juny 10, 2024juliol 2024No Comments

Simposium Nacional d'Enllumenat 2024 a la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Des de Salvi Lighting Barcelona hem tingut el privilegi de participar en el prestigiós 50è Simposium Nacional d'Enllumenat, organitzat pel Comitè Espanyol d'Il·luminació (CEI). Aquest esdeveniment, consolidat com una referència en el sector de la il·luminació, es va celebrar en l'imponent entorn de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València, reunint destacats professionals i empreses del sector.

El Simposium del CEI s'ha convertit en un epicentre de discussió sobre els temes més rellevants del sector, oferint un espai on les empreses no només exhibeixen els seus projectes, sinó que també debaten i analitzen tendències actuals, comparteixen bones i males pràctiques, ofereixen consells i discuteixen sobre normatives. Aquest fòrum d'intercanvi d'idees i experiències marca les pautes per al futur de la il·luminació.

Durant el simposium, part de l'equip de Salvi Lighting Barcelona va contribuir amb dues ponències clau, enfocades en temes de gran rellevància per al futur de l'enllumenat públic i la infraestructura urbana. D'una banda, destaquem la importància del desenvolupament de Smart cities en un present de grans avanços tecnològics, de l'altra hem subratllat la necessitat de major rigor en moltes de les instal·lacions d'enllumenat públic

La primera ponència, en forma de taula rodona sobre Smart Cities, va ser un espai crucial per debatre sobre el futur de les ciutats intel·ligents. Javier García, el nostre Director d'Innovació (CTO), va representar Salvi Lighting en aquesta discussió, subratllant la importància de la integració de diferents tecnologies i de recopilar i gestionar les dades amb objectius específics. "Compartir aquest debat amb líders de la indústria és fonamental en un moment en què hem d'establir les bases per al desenvolupament de ciutats més eficients, sostenibles i interconnectades," va afirmar Javier. La taula rodona va permetre intercanviar idees i solucions innovadores, marcant un pas important cap a la integració de tecnologies avançades en l' entorn urbà.

La segona ponència, presentada per Teresa Núñez Godia, es va centrar en els aspectes clau per a una instal·lació eficient en projectes d'enllumenat de túnels. Durant la seva presentació, Teresa va destacar les millors pràctiques i consideracions tècniques essencials per garantir una il·luminació òptima i sostenible en túnels, una infraestructura crítica per a la seguretat i eficiència del transport. La ponència va abordar des de l'elecció de les lluminàries adequades fins a les particularitats d'aquests projectes segons el tipus de túnel i la localització d'aquests, proporcionant una guia completa per als professionals del sector.

La participació de Salvi Lighting Barcelona en el 50è Simposium Nacional d'Enllumenat reafirma el nostre compromís amb la innovació i la sostenibilitat en el sector de la il·luminació. Continuem treballant per desenvolupar solucions que no només millorin l'eficiència energètica, sinó que també contribueixin a la creació d'entorns urbans més segurs i habitables.

Entérate de todo lo que está pasando en Salvi

T'enviarem la informació més rellevant. Novetats, projectes o notícies relacionades amb nosaltres. Recorda que estem junts en això.

newsletter phone 1 | Salvi Lighting Barcelona

Notícies recents

Luminària solar
Sense categoritzar

Claus per optimitzar l' enllumenat públic amb sistemes de lluminària solar

En un present en què tenim la necessitat de buscar solucions cada vegada més...
50 simposium nacional d' enllumenat
Sense categoritzar

Salvi Lighting al 50è Simposium Nacional d'Enllumenat (CEI)

Simposium Nacional d'Enllumenat 2024 a la Ciutat de les Arts i les Ciències de...
Dia Internacional de la Llum
Notícies

Dia Internacional de la Llum 2024

NOU LLANÇAMENT! Lluminària ICE S Avui celebrem el Dia Internacional de la Llum, una iniciativa...