Notícies

Dia de la Terra

By abril 27, 2023No Comments

El passat 22 d'abril es va celebrar el Dia de la Terra, una ocasió per reflexionar sobre el nostre paper en la protecció del planeta. A Salvi Lighting, creiem fermament que la il·luminació pública és un element clau en la lluita per un món més sostenible i compromès amb el medi ambient, per diverses raons.

La il·luminació pública és fonamental per promoure la seguretat dels ciutadans. Un bon enllumenat públic redueix la sensació d'inseguretat i la taxa de criminalitat a les zones urbanes, cosa que al seu torn contribueix a una major qualitat de vida dels habitants de la ciutat. També és un factor important en la promoció de la mobilitat sostenible. Les solucions d'il·luminació LED de Salvi Lighting ofereixen un alt rendiment i estalvi d'energia, la qual cosa permet reduir les emissions de CO2 i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic no només pel seu element clau en la creació de ciutats intel·ligents. Solucions de control i gestió com Smartec, permeten ajustar la il·luminació en funció de les necessitats reals dels ciutadans. La integració de Smartec en els sistemes d'il·luminació pública permet una gestió més eficient de l'energia i la reducció d'emissions de CO2, contribuint així a la preservació del medi ambient.

A Salvi també estem compromesos amb l'ús de tecnologia solar i estem orgullosos de formar part del projecte Solar Impulse, el primer avió solar a donar la volta al món i les seves més de mil solucions per canviar el món. Les nostres solucions d'il·luminació solar estan dissenyades per oferir un rendiment òptim i estalvi d'energia en àrees remotes i rurals.

En definitiva, a Salvi Lighting creiem que la il·luminació pública és un element clau en l'acció a favor del nostre planeta. Per això, seguim desenvolupant solucions d'il·luminació eficients i sostenibles que contribueixin a la preservació del medi ambient i la millora de la qualitat de vida dels ciutadans.

More than light to change the world - black

Entérate de todo lo que está pasando en Salvi

T'enviarem la informació més rellevant. Novetats, projectes o notícies relacionades amb nosaltres. Recorda que estem junts en això.

newsletter phone 1 | Salvi Lighting Barcelona

Notícies recents

SmartCity 2023 desrtacada | Salvi Lighting Barcelona
Fires

Smart City Expo World Congress 2023

Salvi Lighting no només serà present al renovat Smart City Expo World Congress, sinó...
Municipalia 2023 destacada | Salvi Lighting Barcelona
Notícies

Municipalia 2023

Tenim grans notícies per a tu! Salvi Lighting serà present a la prestigiosa fira Municipalia 2023,...
Simposium CEI 2023 Osca
Notícies

XLIX Simposium Nacional d'Enllumenat 2023

L'última edició del congrés de referència en el sector de la il·luminació ha tancat...