Notícies

EFISport 2023

By març 31, 2023maig 10th, 2024No Comments

Com la il·luminació LED amb solucions d'enllumenat intel·ligent pot millorar la sostenibilitat de les instal·lacions esportives.

Amb l'objectiu d'oferir informació i solucions sobre com ser més eficients i sostenibles des de diferents perspectives, INDESCAT ha organitzat la jornada EFISport 2023, de referència en el sector esportiu. Aquesta jornada, que ha complit el seu desé aniversari, s'ha renovat amb un canvi de format i l'organització de tallers per a fomentar una major participació i intervenció per part dels assistents.

La sostenibilitat de les instal·lacions esportives està sent amenaçada per l'augment dels preus de l'energia elèctrica a Espanya. Estadis, piscines i gimnasos consumeixen grans quantitats d'energia a causa de la necessitat d'il·luminació, calefacció, ventilació i sistemes de filtració d'aire i aigua.

Aquest augment en els preus de l'energia elèctrica ha portat que els operadors de les instal·lacions esportives hagin d'enfrontar-se a costos més elevats, cosa que afecta la rendibilitat i la sostenibilitat d'aquestes instal·lacions. A més, la volatilitat del preu de l'energia en el mercat elèctric fa que sigui difícil per als operadors planificar el seu pressupost energètic a llarg termini.

Per fer front a aquesta situació, els operadors estan buscant solucions més eficients i sostenibles per reduir el seu consum d'energia i disminuir els costos. Entre aquestes solucions es troben la instal·lació de sistemes d'il·luminació LED i sistemes de calefacció i refrigeració més eficients, així com la implementació d'energies renovables, com l'energia solar.

En particular, la il·luminació LED pot ser una solució altament eficient i sostenible per a les instal·lacions esportives. Aquestes solucions d'il·luminació intel·ligent d'última generació poden ser implementades per empreses com Salvi Lighting, la tecnologia de les quals permet el control total i el monitoratge de la il·luminació de les instal·lacions esportives, ajustant la intensitat de la llum segons les necessitats de cada moment i permetent un estalvi energètic considerable.

A més de la reducció de costos i l'eficiència energètica, la implementació de tecnologies d'il·luminació LED i solucions d'enllumenat intel·ligent també contribueixen a la sostenibilitat ambiental en reduir les emissions de gasos d'efecte hivernacle i la petjada de carboni.

Durant la jornada EFISport, experts en sostenibilitat energètica i ambiental han presentat solucions innovadores i eficients per reduir el consum d'energia en instal·lacions esportives i, per tant, disminuir el seu impacte ambiental i millorar la seva rendibilitat. Els tallers i taules rodones també han permès als assistents compartir experiències i coneixements sobre com millorar la sostenibilitat de les seves instal·lacions i fer-les més eficients des d'una perspectiva econòmica i social.

La jornada EFISport ha estat una oportunitat perquè els operadors d'instal·lacions esportives, experts en sostenibilitat i altres actors del sector esportiu hagin pogut intercanviar idees i trobar solucions conjuntes per fer front als desafiaments energètics i ambientals als quals s'enfronta el sector. A més, en haver-se enfocat en la sostenibilitat, també ha contribuït a la promoció de valors com la responsabilitat social i la consciència ambiental.

Entérate de todo lo que está pasando en Salvi

T'enviarem la informació més rellevant. Novetats, projectes o notícies relacionades amb nosaltres. Recorda que estem junts en això.

newsletter phone 1 | Salvi Lighting Barcelona

Notícies recents

Luminària solar
Sense categoritzar

Claus per optimitzar l' enllumenat públic amb sistemes de lluminària solar

En un present en què tenim la necessitat de buscar solucions cada vegada més...
50 simposium nacional d' enllumenat
Sense categoritzar

Salvi Lighting al 50è Simposium Nacional d'Enllumenat (CEI)

Simposium Nacional d'Enllumenat 2024 a la Ciutat de les Arts i les Ciències de...
Dia Internacional de la Llum
Notícies

Dia Internacional de la Llum 2024

NOU LLANÇAMENT! Lluminària ICE S Avui celebrem el Dia Internacional de la Llum, una iniciativa...