Notícies

Municipalia 2023

By octubre 6, 2023No Comments

Tenim grans notícies per a tu!

Salvi Lighting serà present a la prestigiosa fira Municipalia 2023, que se celebrarà al Recinte firal de Lleida del 17 al 19 d'octubre. Et convidem a visitar-nos a l'espai 154, on hem preparat un estand especial per mostrar-te les nostres més recents innovacions i solucions.

Municipalia és l'esdeveniment biennal més destacat del sector municipal a Espanya. Des de la seva fundació el 1981, ha estat el punt de trobada essencial per a ajuntaments i empreses líders a la recerca de les millors solucions per a la gestió municipal. És un honor ser part d'aquest esdeveniment i volem compartir-lo amb mi.

El nostre compromís amb la innovació, la sostenibilitat i l'excel·lència ens ha portat a estar a l'avantguarda de la il·luminació. Municipalia és l'oportunitat perfecta perquè coneguis de primera mà com estem treballant per construir ciutats més eficients, intel·ligents i sostenibles.

T'esperem al nostre estand a l'espai 154 durant la fira. Serà una excel·lent ocasió perquè descobreixis les nostres propostes, parlis amb el nostre equip i vegis com Salvi Lighting està marcant la diferència en el món de la il·luminació urbana.

Per a més detalls sobre la nostra participació en Municipalia 2023 o qualsevol altra consulta, visita la web de l'esdeveniment (https://firadelleida.com/municipalia/es/) o contacta'ns directament. Estem desitjant veure't a Lleida!

Entérate de todo lo que está pasando en Salvi

T'enviarem la informació més rellevant. Novetats, projectes o notícies relacionades amb nosaltres. Recorda que estem junts en això.

newsletter phone 1 | Salvi Lighting Barcelona

Notícies recents

Luminària solar
Sense categoritzar

Claus per optimitzar l' enllumenat públic amb sistemes de lluminària solar

En un present en què tenim la necessitat de buscar solucions cada vegada més...
50 simposium nacional d' enllumenat
Sense categoritzar

Salvi Lighting al 50è Simposium Nacional d'Enllumenat (CEI)

Simposium Nacional d'Enllumenat 2024 a la Ciutat de les Arts i les Ciències de...
Dia Internacional de la Llum
Notícies

Dia Internacional de la Llum 2024

NOU LLANÇAMENT! Lluminària ICE S Avui celebrem el Dia Internacional de la Llum, una iniciativa...