Notícies

Municipalia 2023

By octubre 6, 2023No Comments

Tenim grans notícies per a tu!

Salvi Lighting serà present a la prestigiosa fira Municipalia 2023, que se celebrarà al Recinte firal de Lleida del 17 al 19 d'octubre. Et convidem a visitar-nos a l'espai 154, on hem preparat un estand especial per mostrar-te les nostres més recents innovacions i solucions.

Municipalia és l'esdeveniment biennal més destacat del sector municipal a Espanya. Des de la seva fundació el 1981, ha estat el punt de trobada essencial per a ajuntaments i empreses líders a la recerca de les millors solucions per a la gestió municipal. És un honor ser part d'aquest esdeveniment i volem compartir-lo amb mi.

El nostre compromís amb la innovació, la sostenibilitat i l'excel·lència ens ha portat a estar a l'avantguarda de la il·luminació. Municipalia és l'oportunitat perfecta perquè coneguis de primera mà com estem treballant per construir ciutats més eficients, intel·ligents i sostenibles.

T'esperem al nostre estand a l'espai 154 durant la fira. Serà una excel·lent ocasió perquè descobreixis les nostres propostes, parlis amb el nostre equip i vegis com Salvi Lighting està marcant la diferència en el món de la il·luminació urbana.

Per a més detalls sobre la nostra participació en Municipalia 2023 o qualsevol altra consulta, visita la web de l'esdeveniment (https://firadelleida.com/municipalia/es/) o contacta'ns directament. Estem desitjant veure't a Lleida!

Entérate de todo lo que está pasando en Salvi

T'enviarem la informació més rellevant. Novetats, projectes o notícies relacionades amb nosaltres. Recorda que estem junts en això.

newsletter phone 1 | Salvi Lighting Barcelona

Notícies recents

WEB Banner 1080 1080 | Salvi Lighting Barcelona
Fires

Light+Building 2024

Aquest 3-8 de març, Salvi Lighting brillarà a Frankfurt, a la fira més prestigiosa del...
DAKAR destacada 2 | Salvi Lighting Barcelona
Sense categoritzar

Dakar 2024

Reforcem el nostre compromís amb la Sostenibilitat al costat del KH-7 ECOVERGY al Dakar 2024 En...
SmartCity 2023 desrtacada | Salvi Lighting Barcelona
Fires

Smart City Expo World Congress 2023

Salvi Lighting no només serà present al renovat Smart City Expo World Congress, sinó...