Bolognetta, la ciutat eficient

a Itàlia

Bolognetta és una localitat italiana de la província de Palerm, a la regió de Sicília, famosa per al lloc turístic de les "Cascades de San Nicola".

Cada any, la Unió Europea finança projectes de sostenibilitat i requalificació energètica amb el programa "POR-FESR" per al desenvolupament sostenible dels ajuntaments. Des del Departament d'Energia de Palerm van llançar una licitació centrada en operacions dirigides per promoure l'ecoeficiència i la reducció del consum d'energia en estructures públiques.

Gràcies a la cooperació entre l'ajuntament de Bolognetta i Salvi s'ha realitzat el projecte d'eficiència energètica amb les lluminàries solars SIL. Aquest projecte ha resultat ser guanyador del finançament de projectes de sostenibilitat (POR-FESR).

El ayuntamiento decidió llevar a cabo una nueva instalación de luminarias solares. Se han instalado las luminarias SIL M con una eficiencia energética de clase A con ICE < 0,91. Estas luminarias cuentan con un sistema de auto-dimming de 32 W durante las primeras horas de la noche, cambiando a 8 W en horas bajas. La instalación se efectuó en septiembre del 2021. Para Bolognetta, este proyecto ha supuesto un paso adelante hacía la eficiencia energética y renovable con las soluciones solares.

Producte utilitzat

SIL M, la intel·ligent

Lluminària solar autònoma que incorpora tots els elements en una única geometria, esvelta i lleugera. Molt eficient i resistent, subministrara llum per més de 10 anys sense a penes manteniment. Incorpora opcionalment un sistema de monitoratge i control remot.

Coneix la lluminària Sil M
Luminaria Sil M

Tens un projecte en ment?

Si tens un projecte en ment, no dubtis a omplir el següent formulari.

Parlem del teu projecte i fem-ho realitat!