Estadi Al Janoub a Qatar

Ubicat a la ciutat surienca d'Al Wakrah, l'estadi Al Janoub, amb capacitat per a 40,000 espectadors, es va inaugurar el 16 de maig de 2019 amb la final de la Copa Amir 2019.

Al Wakrah, una de les àrees habitades contínuament més antigues de Qatar, va ser durant molt de temps un centre de busseig i pesca de perles. Els vaixells de dhow tradicionals utilitzats en aquestes activitats van inspirar el disseny de l'estadi Al Janoub. Un impressionant espectacle previ al partit va retre homenatge a l'herència d'Al Wakrah i a Zaha Hadid, l'arquitecta la firma de la qual va dissenyar la forma audaçment futurista de l'estadi.
La final de la Copa Amir 2019, en què l'equip de QSL Al Duhail va sortir victoriós sobre Al Sadd, va brindar una mostra de l'experiència que els futurs fanàtics gaudiran en aquest lloc de quarts de final de la Copa Mundial de la FIFA.

Salvi en aquest projecte ha tingut un repte, com cap altre, il·luminar perimetralment la façana del nou estadi amb els seus projectors Circus i il·luminar tota la zona enjardinada del recinte.

Producte utilitzat

Circus Lira, sòlida i versatil

Lluminària led de petita mida, sòlida, i amb suports opcionals per a diferents aplicacions d' interior i exterior. Solució econòmica amb qualitat de llum superior i un estalvi energètic significatiu.

Coneix la lluminària Circus · Lira
Luminaria Circus Lira

Tens un projecte en ment?

Si tens un projecte en ment, no dubtis a omplir el següent formulari.

Parlem del teu projecte i fem-ho realitat!