L' aposta per l' eficiència energètica

Situada a Salou, Tarragona

A tan sols 5 minuts del popular parc d'atraccions PortAventura World, es troba un estacionament de nova construcció amb la més avançada tecnologia.

L'Ajuntament de Salou va voler aprofitar el solar abandonat per convertir-lo en un aparcament disponible per als seus ciutadans. Preocupats per la sostenibilitat, requerien d'una il·luminació eficient, no contaminant.
Per aquest motiu, es van instal·lar les lluminàries solars SIL M que funcionen amb plaques solars i, incorporen el sistema de telegestió Smartec® juntament amb sensors de moviment. Aquests sensors són capaços de detectar persones i automòbils a prop i augmenten la seva potència per facilitar la visibilitat de la zona.
Les lluminàries disposen d'una potència de 45 W, però treballen a 12 W per garantir l'eficiència energètica.
L'absència de contratemps i la facilitat del manteniment, han generat una resposta per part del client formidable. Des de Salou, ja està demanant noves instal·lacions en altres punts de la ciutat per oferir als seus ciutadans una urbs sostenible i preocupada pel medi ambient.
L'aparcament de Joan Fuster és un dels primers treballs solars realitzats a Espanya per Salvi del qual se sent tremendament orgullós.
Producte utilitzat

SIL M, la intel·ligent

Lluminària solar autònoma que incorpora tots els elements en una única geometria, esvelta i lleugera. Molt eficient i resistent, subministrarà llum per més de 10 anys sense a penes manteniment. Incorpora opcionalment un sistema de monitoratge i control remot.

Coneix la lluminària Sil M
Luminaria Sil M

Tens un projecte en ment?

Si tens un projecte en ment, no dubtis a omplir el següent formulari.

Parlem del teu projecte i fem-ho realitat!