Les Rambles, una visita indispensable

a Barcelona

Mercat de la Boqueria, a les Rambles

A les Rambles de Barcelona s'ha renovat la il·luminació amb un bloc òptic d'última generació i elevada eficiència amb un difusor de policarbonat resistent als impactes. Com a resultat d' aquesta actuació, s' han aconseguit estalvis d' energia de fins a un 72%.

La instal·lació es compon de 74 columnes d'una llum i 18 columnes de cinc llums. A les columnes simples es va instal·lar en model Atenea de 100 W i en les de cinc llums l'Atenea de 70 W. En totes elles es va reemplaçar el vapor de mercuri de 250 W per halogenurs metàl·lics.

La renovació de grups òptics va tenir lloc a la Plaça Reial i a la desembocadura a Colón. Es van instal·lar més de 100 òptiques tipus micro reflector amb 70 W d'HM. Naturalment, el model triat va ser la Plaça Reial. En les proximitats a Colón es va actuar a la Lira Balmes, instal·lant de nou òptiques eficients de 70 W d'HM. Els estalvis aconseguits en aquestes actuacions estan al voltant del 56%.

Es va aconseguir millorar la il·luminació de les Rambles, un dels carrers més cèlebres, respectant la seva tradició i el seu ambient.

Producte utilitzat

Atenea Top, el clàssic indispensable

Un clàssic modern i elegant que llueix arreu. Cos en fosa d' alumini per al seu ús en l' enllumenat públic.

Coneix la lluminària Atenea · Top
Lluminària Atenea Top

Tens un projecte en ment?

Si tens un projecte en ment, no dubtis a omplir el següent formulari.

Parlem del teu projecte i fem-ho realitat!