La il·luminació d'Urbel del castell

Urbel del Castillo és un preciós poble de Burgos que es caracteritza pel seu encant rural i la seva bellesa natural. Gràcies a les noves lluminàries instal·lades, els veïns i visitants poden gaudir d'un enllumenat públic molt més eficient i segur.
Les lluminàries Clap S han aconseguit una excel·lent uniformitat lumínica. La uniformitat lumínica és un indicador de l' eficiència de l' enllumenat públic, la qual cosa suposa un important estalvi en costos de manteniment i una major visibilitat i seguretat per als ciutadans.
Un altre factor important en realitzar la renovació de l'enllumenat públic ha estat la disminució de la contaminació lumínica gràcies a les lluminàries Clap S.
La contaminació lumínica és l' excés de llum artificial que s' emet a l' ambient nocturn, afectant la fauna, la flora, el cel nocturn i la qualitat de vida de les persones. En reduir la contaminació lumínica, no només s'afavoreix la biodiversitat i la qualitat de l'aire, sinó que també es millora la visibilitat de les estrelles i es promou el turisme astronòmic, ideal per a una localitat com Urbel del Castillo.
Això suposa un important estalvi energètic i econòmic, ja que s'evita el rebuig d'energia que es produeix en il·luminar innecessàriament el cel nocturn.
Producte utilitzat

Clap S Top Hor, pràctica i funcional

Luminària Led compacta de disseny ovalat. Molt pràctica i funcional, dissenyada per cobrir les necessitats bàsiques de l' enllumenat per a tot tipus de vies amb la màxima eficiència.

Coneix la lluminària Clap S
Luminaria Clap S Top-Hor

Tens un projecte en ment?

Si tens un projecte en ment, no dubtis a omplir el següent formulari.

Parlem del teu projecte i fem-ho realitat!