Pureti, convertint ciutats en boscos

Pureti, el tractament contra la contaminació

Junts per una ciutat més sostenible

Les ciutats són responsables del 75% de totes les emissions de carboni del món. Però quan l'impacte d'una ciutat és gran, també és on es poden produir els grans canvis.

La contaminació atmosfèrica planteja greus riscos per a la salut humana, sobretot pel que fa a l'exposició a llarg termini. Segons l'OMS, el 53% de la població mundial viu en ciutats en les quals la qualitat de l'aire exterior està per sota de les seves directrius, la qual cosa és preocupant si es té en compte que el 90% de les ciutats del món tenen nivells insegurs de contaminació atmosfèrica i qualitat de l'aire exterior.

Millorar el nivell i la qualitat de vida de tots els residents és fonamental perquè aquestes ciutats puguin suportar el creixement futur. Una qualitat de l' aire que compleixi les normes nacionals, millora la salut humana i la qualitat de vida del medi ambient.

La bona notícia és que hi ha moltes formes de fer que una ciutat sigui més ecològica i així poder reduir els nivells de CO₂. I aquesta tasca no correspon únicament als polítics, la lluita contra el canvi climàtic és una tasca conjunta.

Pureti Logo
Pureti 01 | Salvi Lighting Barcelona

Què és Pureti?

Pureti és una gamma de solucions de purificació continuada del medi ambient tant exterior com interior.

Descompon i elimina la brutícia, males olors, bacteris i altres contaminants en presència de la llum, amb la qual cosa aconseguim millorar la qualitat de l'aire i reduir els costos de manteniment.

Pureti, d'origen americà, és un tractament basat en la fotocatàlisi, compost a base d'aigua i nanopartícules de diòxid de titani. S' aplica mitjançant micro nebulització sobre tot tipus de superfícies d' una forma segura.

Es tracta d'una solució altament adhesiva i transparent, la qual cosa la diferència d'altres productes fotocatalítics, capaç de purificar l'aire i eliminar contaminants de l'ambient per si mateix, només amb l'exposició a la llum.

Una innovació mundial

A Salvi Lighting tenim un compromís estret amb el medi ambient i la salut de les persones.

Gràcies al recobriment Pureti, les nostres lluminàries són capaces de netejar i purificar l'aire mitjançant la fotocatàlisi, eliminant contaminants com NOx, Sox i COVs. Les lluminàries obtenen un efecte auto-netejant i de reducció dels floridures, estalviant temps, diners, aigua, productes químics i energia en el manteniment.

Les lluminàries es recobreixen de nanopartícules de diòxid de titani (TiTO2) i quan els raigs UVA hi incideixen, comença un procés químic que converteix l'oxigen i vapor d'aigua en agents netejadors OH i O2. Ell OH converteix la brutícia orgànica i els compostos orgànics volàtils en mineral i gas, i torna a H₂O. D'altra banda, l'O2 redueix l'òxid de nitrogen (NoX), un dels gasos més danyosos present a l'atmosfera, a nitrats relativament innocus. Aquest procés es repeteix milions de vegades reduint els nivells de diòxid de nitrogen al voltant d'un 55% en proves de laboratori.

S'han realitzat proves a la nostra lluminària solar SIL per veure l'efecte que provoca aquest tractament. El resultat obtingut és el que es mostra en la imatge.

Tractament Pureti - Lluminària Volta M

Partners que avalen la solució Pureti

*Pureti ha guanyat el projecte iSCAPE de la Unió Europea per descontaminar ciutats d'Europa amb tecnologia fotocatalítica.
Reconegut per l'Horitzó 2020 com un dels deu projectes que configuraran la UE en els pròxims seixanta anys.

T'interessa la solució?

A Salvi, estem conscienciats amb la sostenibilitat i donem suport a aquest tipus de projectes innovadors.

Únete al moviment i construïm
projectes més sostenibles!

Omple el següent formulari per començar junts aquest nou repte.

  Nom*

  Email*

  Empresa*

  Telèfon*

  País*

  Entérate de todo lo que está pasando en Salvi

  T'enviarem la informació més rellevant. Novetats, projectes o notícies relacionades amb nosaltres. Recorda que estem junts en això.

  newsletter phone 1 | Salvi Lighting Barcelona