Salvi lighting inaugura el seu quart centre de producció en la capital de Ruanda

Un dels objectius de la companyia fabricant d’il·luminació Salvi lighting, des de fa més de quinze anys, ha estat el seu creixement més enllà de la Unió Europea. Els seus primers passos van ser a Orient Mitjà, Llatinoamèrica i Àsia, arribant en l’actualitat a més de 30 països
Des de fa cinc anys, Salvi Lighting ha centrat els seus esforços en el desenvolupament dels seus projectes de negoci a Àfrica, aconseguint com a resultat oportunitats molt interessants.
Un dels projectes més significatius actualment consisteix en la il·luminació de 975 Km i la instal·lació de 240 km de línies de mitjana tensió a Ruanda, per a millorar la comunicació i la seguretat entre les diferents poblacions i la capital.
Amb aquesta mena de projectes, Salvi Lighting participa en cooperació i progrés sostenible a través d’un camí respectuós amb el medi ambient i entorn social, juntament amb de l’equip local i enfrontant concretament les necessitats primàries.
En aquests projectes, el trànsit en les carreteres i vies d’accés entre diferents poblacions és molt heterogeni, es compon de cotxes, camions, motos, i també, ciclistes i vianants.
A través d’aquest projecte, desenvolupat per l’equip Salvi ruandès amb la supervisió tecnològica i l’experiència de Salvi Barcelona, no sols es proporcionarà il·luminació, sinó que se solucionarà una exigència social primària de seguretat i confort urbà. Amb l’activació d’un servei eficaç i sostenible d’enllumenat, augmentarà activament el nivell de comoditat i de seguretat per als vehicles i per als ciutadans.
Salvi Ruanda ja és una realitat, va adquirir un terreny en 20.000 m² en la capital del país Kigali, on s’està muntant una primera planta de producció de 1000 m². Aquesta iniciativa proporciona treball per a desenes de persones i facilita la transferència del seu coneixement tecnològic, industrial i comercial al nou equip.
L’equip comercial de la zona ja està treballant amb altres països veïns, per a la creació de noves oportunitats i projectes que afavoreixin el desenvolupament sostenible de l’entorn.
Salvi lighting, es caracteritza pels seus productes d’enllumenat públic amb l’última tecnologia del mercat, podent oferir fins a un 99,4% de fiabilitat dels seus productes. La companyia disposa d’un departament d’I+D propi, en el qual es desenvolupen solucions d’enllumenat seguint un procés específic i optimitzat aplicant sempre les seves mateixes màximes: il·luminació homogènia, eficiència energètica, reducció de contaminació per CO2… sempre considerant les particularitats de cada client.
Gràcies als avanços de la tecnologia les Smart Cities; les ciutats sostenibles, connectades i optimitzades no són només un fenomen mundial imparable, també suposen l’única solució per a contenir i reduir les alarmants repercussions ambientals i socioeconòmiques que la urbanització està causant en el nostre planeta. Països com Ruanda, aposten per aquest model al costat de Salvi Lighting i el seu sistema Smart per a la gestió de ciutats intel·ligents, Smartec®.
Javier Elizalde, CEO de la companyia, afirma: “Àfrica és un mercat molt atractiu, que com tots els mercats és necessari conèixer detalladament a través d’una visió local”. Una dels avantatges de Salvi és la capacitat de poder oferir un servei integral d’alt valor afegit, amb solucions personalitzades i ajustat a les necessitats de cada país. Javier Elizalde, ja pensa en un futur pròxim en l’obertura d’altres centres de producció en altres països d’Àfrica Occidental.

1