Salvi Lighting seleccionada com una de les 500 empreses líders en creixement de 2020

Salvi Lighting seleccionada com una de les pimes líders en creixement de 2020 per CEPYME500. Per a aquesta selecció, s’han combinat variables financeres i indicadors d’innovació i expansió internacional. Donant com resultat ser una de les 500 pimes més rellevants de l’economia espanyola.
CEPYME500 és una iniciativa de la Confederació Espanyola de la Petita i Mesura Empresa amb la qual es vol promocionar al conjunt de les 500 empreses que lideren el creixement empresarial, pels seus resultats, capacitat per a generar valor afegit, ocupació, innovació i projecció internacional. CEPYME està reconeguda com l’organització empresarial més representativa en l’àmbit estatal
El treball constant de Salvi Lighting per desenvolupar productes d’última generació per als espais urbans, il·luminació pública i eficiència energètica; s’han convertit al costat de la seva capacitació i la seva internacionalització, en els principals motius d’aquesta selecció.
Els productes d’il·luminació de Salvi al costat de la seva solució Smartec® de tele gestió per a Smart city, són un referent en el mercat.
Actualment Salvi Lighting, compta amb 4 centres de producció per a fabricar i distribuir els seus productes per tot el món i exporta a més de 30 països.
Salvi va adquirir en 2020 un terreny en 20.000 m² a Ruanda, on s’està muntant la seva quarta planta de producció. Aquesta iniciativa proporciona treball per a desenes de persones i facilita la transferència del seu coneixement tecnològic, industrial i comercial al nou equip, que ja treballa a la regió des de fa 5 anys.
Aquest reconeixement és una gran notícia per a Salvi Lighting i per a reafirmar els seus assoliments com a empresa d’il·luminació i les seves solucions per a Smart city. “Però no és només mèrit nostre”, afirma la marca. “La professionalitat i el rigor dels nostres clients són els que fan possibles aquestes notícies i, per això, volem donar-los les gràcies. Sense els projectes dels nostres clients aquest reconeixement no seria possible.” Ens comptava Javier Elizalde, el CEO de Salvi Lighting.

1