Notícies

Salvi Lighting i el 'Camió dels somnis' del Dakar entreguen la seva càrrega solidària

By gener 14, 2020maig 16th, 2022No Comments

Dissabte va ser el dia més esperat de tota la travessia del KH-7 Epsilon Team al Dakar que enguany se celebra a Aràbia Saudí.

Va ser llavors, durant l'etapa, quan "El camió dels somnis" va poder fer entrega del material que havien fet prèviament a la Fundació Privada Vallès Oriental per a Disabled Children's Association.

"Ha estat sens dubte un moment més que emocionant i emotiu. Encara que logísticament no hagi estat senzill, ha estat un veritable plaer poder col·laborar i complir amb la nostra comesa a bord del KH7 Epsilon Team. De fet, hem signat un protocol de col·laboració que permetrà que Disabled Children's puguin venir a conèixer el que fem a Catalunya i que nosaltres puguem acostar-nos per conèixer a fons la seva tasca aquí" va explicar José Luis Criado, el copilot de l'equip i tresorer de FOV.

Disabled Children's, es considera una de les institucions de rehabilitació infantil més grans del món àrab, on 4 mil nens reben anualment diferents programes gratuïts.

"És increïble la tasca que estan duent a terme des d'Aràbia Saudí. Tant Marc Trentini com jo, com representants de la direcció general i d'exportació de Salvi Lighting, hem pogut ser testimonis de com treballen per la discapacitat intel·lectual i per millorar les limitacions de les activitats normals de la vida diària dels més petits. Com a empresa, és un privilegi poder promocionar i patrocinar equips com aquest que busquen no només una experiència i aventura única a bord d'un camió, sinó que agermanen esforços", comenta Javier Elizalde.

El KH7 de Criado, Juvanteny i Domènech diumenge va tancar la seva etapa arribant a la 19a posició a la classificació, un èxit més per a un equip que suma entre els seus membres més de 60 aventures Dakar a les seves esquenes i que entén que mantenir el ritme, no cometre errors i cuidar el camió serà vital per acabar amb èxit una travessia que, entre altres coses, ha tingut més que mai un sentit solidari afegit i un repte: un recorregut inèdit en un dels dàkars més nombrosos.

Veure notícia

Entérate de todo lo que está pasando en Salvi

T'enviarem la informació més rellevant. Novetats, projectes o notícies relacionades amb nosaltres. Recorda que estem junts en això.

newsletter phone 1 | Salvi Lighting Barcelona

Notícies recents

Dakar 2023 - Salvi Lighting
Notícies

Dakar 2023

Junts, per un Dakar 2023 més sostenible Una nova jornada del Dakar 2023 va arrencar el...
Solutions Guide Destc | Salvi Lighting Barcelona
Notícies

Solar Impulse presenta la seva Guia de solucions per a les ciutats

Segons les Nacions Unides, "des del 2007, més de la meitat de la població mundial viu...
Smart City Expo World Congress 2022 - Salvi Lighting
Notícies

Smart City Expo World Congress 2022

L'Smart City Expo World Congress 2022 va reunir els líders de les empreses, governs...