Notícies

Salvi Lighting i el 'Camió dels somnis' del Dakar entreguen la seva càrrega solidària

By gener 14, 2020maig 16th, 2022No Comments

Dissabte va ser el dia més esperat de tota la travessia del KH-7 Epsilon Team al Dakar que enguany se celebra a Aràbia Saudí.

Va ser llavors, durant l'etapa, quan "El camió dels somnis" va poder fer entrega del material que havien fet prèviament a la Fundació Privada Vallès Oriental per a Disabled Children's Association.

"Ha estat sens dubte un moment més que emocionant i emotiu. Encara que logísticament no hagi estat senzill, ha estat un veritable plaer poder col·laborar i complir amb la nostra comesa a bord del KH7 Epsilon Team. De fet, hem signat un protocol de col·laboració que permetrà que Disabled Children's puguin venir a conèixer el que fem a Catalunya i que nosaltres puguem acostar-nos per conèixer a fons la seva tasca aquí" va explicar José Luis Criado, el copilot de l'equip i tresorer de FOV.

Disabled Children's, es considera una de les institucions de rehabilitació infantil més grans del món àrab, on 4 mil nens reben anualment diferents programes gratuïts.

"És increïble la tasca que estan duent a terme des d'Aràbia Saudí. Tant Marc Trentini com jo, com representants de la direcció general i d'exportació de Salvi Lighting, hem pogut ser testimonis de com treballen per la discapacitat intel·lectual i per millorar les limitacions de les activitats normals de la vida diària dels més petits. Com a empresa, és un privilegi poder promocionar i patrocinar equips com aquest que busquen no només una experiència i aventura única a bord d'un camió, sinó que agermanen esforços", comenta Javier Elizalde.

El KH7 de Criado, Juvanteny i Domènech diumenge va tancar la seva etapa arribant a la 19a posició a la classificació, un èxit més per a un equip que suma entre els seus membres més de 60 aventures Dakar a les seves esquenes i que entén que mantenir el ritme, no cometre errors i cuidar el camió serà vital per acabar amb èxit una travessia que, entre altres coses, ha tingut més que mai un sentit solidari afegit i un repte: un recorregut inèdit en un dels dàkars més nombrosos.

Veure notícia

Entérate de todo lo que está pasando en Salvi

T'enviarem la informació més rellevant. Novetats, projectes o notícies relacionades amb nosaltres. Recorda que estem junts en això.

newsletter phone 1 | Salvi Lighting Barcelona

Notícies recents

Luminària solar
Sense categoritzar

Claus per optimitzar l' enllumenat públic amb sistemes de lluminària solar

En un present en què tenim la necessitat de buscar solucions cada vegada més...
50 simposium nacional d' enllumenat
Sense categoritzar

Salvi Lighting al 50è Simposium Nacional d'Enllumenat (CEI)

Simposium Nacional d'Enllumenat 2024 a la Ciutat de les Arts i les Ciències de...
Dia Internacional de la Llum
Notícies

Dia Internacional de la Llum 2024

NOU LLANÇAMENT! Lluminària ICE S Avui celebrem el Dia Internacional de la Llum, una iniciativa...