FiresNotícies

Smart City Expo World Congress 2023

By octubre 6, 2023No Comments

Tenim notícies emocionants per a tu!

Salvi Lighting no només serà present al renovat Smart City Expo World Congress, sinó que també aprofitarem aquesta gran plataforma per presentar un producte nou i molt especial al nostre Stand E136. Aquest llançament promet revolucionar el món de la il·luminació, i et convidem a ser part d'aquest moment històric.

L'Smart City Expo World Congress és l'epicentre de les discussions sobre el futur de les nostres ciutats. És l'espai on líders de la indústria i visionaris convergeixen per donar forma al futur urbà. I és precisament aquí, a l'Stand E136, on hem decidit desvetllar la nostra última innovació.

A Salvi Lighting, sempre hem cregut que la il·luminació juga un paper essencial en la construcció de ciutats més intel·ligents i sostenibles. Amb el nostre nou producte, estem portant aquesta visió un pas més enllà. Tot i que no volem desvetllar massa abans de l'esdeveniment, et podem avançar que aquest producte combina tecnologia d'avantguarda amb disseny sostenible, oferint solucions d'il·luminació mai abans vistes.

A més de conèixer el nostre nou producte, podràs interactuar amb el nostre equip i descobrir com Salvi Lighting està a l'avantguarda de la revolució de les smart cities. I si encara no tens la teva entrada per a l'esdeveniment, ¡no et preocupis! Pots sol·licitar-la a través del formulari inferior.

No perdis l'oportunitat de ser testimoni d'aquest llançament i de conèixer de primera mà com Salvi Lighting està redefinint el futur de la il·luminació urbana i la gestió de les Smart cities. Estem ansiosos de veure't a l'Stand E136 i compartir contigo aquest emocionant moment!

More than light to change the world - black

I aconsegueix la teva entrada:

  Nom*

  Email*

  Empresa*

  Telèfon*

  País*

  Selecciona els dies que tens previst visitar-nos

  Dimarts 07Dimecres 08Dijous 09

  Entérate de todo lo que está pasando en Salvi

  T'enviarem la informació més rellevant. Novetats, projectes o notícies relacionades amb nosaltres. Recorda que estem junts en això.

  newsletter phone 1 | Salvi Lighting Barcelona

  Notícies recents

  WEB Banner 1080 1080 | Salvi Lighting Barcelona
  Fires

  Light+Building 2024

  Aquest 3-8 de març, Salvi Lighting brillarà a Frankfurt, a la fira més prestigiosa del...
  DAKAR destacada 2 | Salvi Lighting Barcelona
  Sense categoritzar

  Dakar 2024

  Reforcem el nostre compromís amb la Sostenibilitat al costat del KH-7 ECOVERGY al Dakar 2024 En...
  SmartCity 2023 desrtacada | Salvi Lighting Barcelona
  Fires

  Smart City Expo World Congress 2023

  Salvi Lighting no només serà present al renovat Smart City Expo World Congress, sinó...