FiresNotícies

Smart City Expo World Congress 2023

By octubre 6, 2023maig 10th, 2024No Comments

Tenim notícies emocionants per a tu!

Salvi Lighting no només serà present al renovat Smart City Expo World Congress 2023, sinó que també aprofitarem aquesta gran plataforma per presentar un producte nou i molt especial al nostre Stand E136. Aquest llançament promet revolucionar el món de la il·luminació, i et convidem a ser part d'aquest moment històric.

L'Smart City Expo World Congress 2023 és l'epicentre de les discussions sobre el futur de les nostres ciutats. És l'espai on líders de la indústria i visionaris convergeixen per donar forma al futur urbà. I és precisament aquí, a l'Stand E136, on hem decidit desvetllar la nostra última innovació.

A Salvi Lighting, sempre hem cregut que la il·luminació juga un paper essencial en la construcció de ciutats més intel·ligents i sostenibles. Amb el nostre nou producte, estem portant aquesta visió un pas més enllà. Tot i que no volem desvetllar massa abans de l'esdeveniment, et podem avançar que aquest producte combina tecnologia d'avantguarda amb disseny sostenible, oferint solucions d'il·luminació mai abans vistes.

A més de conèixer el nostre nou producte, podràs interactuar amb el nostre equip i descobrir com Salvi Lighting està a l'avantguarda de la revolució de les smart cities. I si encara no tens la teva entrada per a l'esdeveniment, ¡no et preocupis! Pots sol·licitar-la a través del formulari inferior.

No perdis l'oportunitat de ser testimoni d'aquest llançament i de conèixer de primera mà com Salvi Lighting està redefinint el futur de la il·luminació urbana i la gestió de les smart cities. Estem ansiosos de veure't a l'Stand E136 i compartir contigo aquest emocionant moment!

More than light to change the world - black

I aconsegueix la teva entrada:

  Nom*

  Email*

  Empresa*

  Telèfon*

  País*

  Selecciona els dies que tens previst visitar-nos

  Dimarts 07Dimecres 08Dijous 09

  Entérate de todo lo que está pasando en Salvi

  T'enviarem la informació més rellevant. Novetats, projectes o notícies relacionades amb nosaltres. Recorda que estem junts en això.

  newsletter phone 1 | Salvi Lighting Barcelona

  Notícies recents

  Luminària solar
  Sense categoritzar

  Claus per optimitzar l' enllumenat públic amb sistemes de lluminària solar

  En un present en què tenim la necessitat de buscar solucions cada vegada més...
  50 simposium nacional d' enllumenat
  Sense categoritzar

  Salvi Lighting al 50è Simposium Nacional d'Enllumenat (CEI)

  Simposium Nacional d'Enllumenat 2024 a la Ciutat de les Arts i les Ciències de...
  Dia Internacional de la Llum
  Notícies

  Dia Internacional de la Llum 2024

  NOU LLANÇAMENT! Lluminària ICE S Avui celebrem el Dia Internacional de la Llum, una iniciativa...