NotíciesSimposium

XLIX Simposium Nacional d'Enllumenat 2023

By maig 30, 2023abril 15th, 2024No Comments
El XLIX Simposium Nacional d'Enllumenat va ser inaugurat oficialment el passat 10 de maig al Palau de Congressos d'Osca per Fernando Ibañez, president del Comitè Espanyol d'Il·luminació, i Luis Felipe Serrate, alcalde d'Osca, la ciutat que ha acollit aquesta exitosa edició. L'última edició del congrés de referència en el sector de la il·luminació ha tancat aquest 2023 amb un rècord d'assistència.
L'expectació va ser notable des dels primers moments i no va cessar durant els 3 dies de jornades tècniques gràcies a la presència de més de 300 congressistes que no van voler perdre's aquest esdeveniment de referència en el sector de la il·luminació. Hi va haver una gran quantitat de debats, conclusions i noves idees que ressonaran en el futur i que es podran portar a la pràctica.
Durant el Simposi Nacional d'Enllumenat, Salvi Lighting va participar en una destacada ponència que va abordar el tema de la captació fotovoltaica i l'ús de l'energia en l'enllumenat tècnic. Sota el títol "Viabilitat i conclusions dels sistemes autònoms de captació fotovoltaica", es va presentar una anàlisi exhaustiva de les necessitats d'il·luminació en espais exteriors, enfocant-se en la lògica i l'austeritat en l'ús d'aquests sistemes. La ponència va destacar la importància de definir i calcular adequadament aquests sistemes, així com utilitzar-los de manera efectiva per determinar la seva disponibilitat en projectes específics. Es van presentar normes, sistemes de càlcul oberts al públic i conceptes lògics fonamentals per a l' ús d' aquestes propostes. En resum, es va concloure que si es realitza un càlcul i ús adequats, una solució d' enllumenat tècnic fotovoltaic pot ser una opció factible en diverses oportunitats i projectes.
Salvi Lighting també va participar en una altra destacada ponència titulada "Enllumenat de carreteres, això funciona, ¡Atrévete!". En aquesta presentació, es va resumir la proposta i el desenvolupament tecnològic presentat en el simposi passat. A més, es van mostrar algunes propostes i projectes on aquesta innovadora solució ha estat aplicada, així com les especificacions i condicions específiques de càlculs luminotècnics i anàlisis comparatives de dades.
La ponència es va centrar en la presentació del sistema d' enllumenat rasant de carreteres i les possibilitats que aquesta solució ofereix en termes de recursos materials, humans i energètics. Es va fer esment a l' ús de fonts de llum LED d' una manera diferent a la tradicional, mitjançant un tractament físic específic de la llum en lloc de lents tècniques de refracció lluminosa. Es va destacar la fotometria pròpia i específica d'aquesta solució, així com la seva geometria d'instal·lació, que requereix càlculs luminotècnics característics i l'ús de paràmetres i taules de reflexió més precises. A més, es van presentar imatges i dades d'instal·lacions ja realitzades per a la seva comparació amb altres solucions més convencionals del sector.
En conclusió, es va subratllar que aquesta solució d'"Enllumenat rasant de carreteres" pot considerar-se seriosament com una alternativa tècnica i viable en aquells punts on es busqui una cosa diferent, més atractiva i fins i tot més eficient, o en aquells llocs on els condicionants de l'entorn dificultin la implementació de solucions clàssiques.
La participació de Salvi Lighting en aquestes ponències demostra el seu lideratge en el desenvolupament de solucions innovadores per a l' enllumenat de carreteres, així com el seu compromís amb la innovació i l' impuls de solucions sostenibles en aquest àmbit.
El Simposi Nacional d'Enllumenat segueix consolidant-se com l'esdeveniment imprescindible per als professionals del sector i com a plataforma per a la innovació i l'intercanvi de coneixements en l'àmbit de la il·luminació!

Entérate de todo lo que está pasando en Salvi

T'enviarem la informació més rellevant. Novetats, projectes o notícies relacionades amb nosaltres. Recorda que estem junts en això.

newsletter phone 1 | Salvi Lighting Barcelona

Notícies recents

Luminària solar
Sense categoritzar

Claus per optimitzar l' enllumenat públic amb sistemes de lluminària solar

En un present en què tenim la necessitat de buscar solucions cada vegada més...
50 simposium nacional d' enllumenat
Sense categoritzar

Salvi Lighting al 50è Simposium Nacional d'Enllumenat (CEI)

Simposium Nacional d'Enllumenat 2024 a la Ciutat de les Arts i les Ciències de...
Dia Internacional de la Llum
Notícies

Dia Internacional de la Llum 2024

NOU LLANÇAMENT! Lluminària ICE S Avui celebrem el Dia Internacional de la Llum, una iniciativa...