FiresNotícies

Commonwealth Heads of Government Meeting (CHOGM)

By juny 28, 2022No Comments

Salvi present a la Commonwealth aportant solucions innovadores per donar suport a les accions i millorar la vida de tots els seus ciutadans

Els líders dels països de la Commonwealth es reuneixen cada dos anys en la Reunió de Caps de Govern de la Commonwealth (CHOGM), acollida per diferents països membres de forma rotativa.
Des de 1971, s'han celebrat un total de 24 reunions, sent la més recent la celebrada al Regne Unit en 2018. La CHOGM s'havia de celebrar el juny del 2020, però es va posposar dues vegades a causa de la pandèmia de COVID-19.
Els líders de la Commonwealth van viatjar a Ruanda per reafirmar els seus valors comuns i acordar accions i polítiques per millorar la vida de tots els seus ciutadans. Aquest esdeveniment va tenir lloc del 20 al 25 de juny de 2022 a Kigali.
La inauguració oficial de la CHOGM va ser el divendres 24 de juny, on es van celebrar les principals reunions d'alts càrrecs. Les reunions van ser precedides per quatre fòrums, reunions ministerials, esdeveniments paral·lels i altres activitats.

L' objectiu

El tema de la CHOGM 2022 és "Oferir un futur comú: Connectar, Innovar, Transformar".
Aquest tema destaca com els 54 països membres de la família de la Commonwealth estan "innovant, connectant i transformant" per ajudar a assolir alguns dels seus majors objectius, com la protecció dels recursos naturals i l'impuls del comerç. Es va triar perquè els països de la Commonwealth estan connectats per xarxes d'amistat i bona voluntat molt arrelades.

Fòrums

Es van celebrar quatre fòrums abans de la CHOGM per oferir una major oportunitat de diàleg i debat i garantir que les veus de les dones, els joves, la societat civil i les empreses siguin escoltades pels líders reunits a Kigali.

1. Fòrum de la Joventut (CYF 2022)

El Fòrum de la Joventut de la Commonwealth (CYF 2022), es va celebrar paral·lelament a la reunió biennal de Caps de Govern entre el 19 i el 21 de juny de 2022 sota el lema "Prendre les regnes del nostre futur".
El CYF reuneix joves líders de tota la Commonwealth per intercanviar idees, crear xarxes, identificar i debatre qüestions, reptes i oportunitats de desenvolupament, i acordar iniciatives dirigides per joves per mitigar els reptes als quals s'enfronten i crear oportunitats per millorar les seves vides.

2. Fòrum de les Dones (CWF 2022)

El Fòrum de Dones de la Commonwealth (CWF 2022), es va celebrar entre el 20 i el 21 de juny de 2022.
Els delegats del Fòrum de Dones van debatre solucions per abordar els apressants desafiaments que afecten les dones i les nenes a tota la Commonwealth i per garantir que els països membres tinguin polítiques i programes sòlids per complir els objectius d'igualtat de gènere per al 2030.
La missió del CWF és fer valer el suport massiu i promoure polítiques d'alt nivell per a la igualtat de gènere i els drets humans, oferir a les dones l'oportunitat d'interactuar amb els Caps de Govern; i garantir que les obligacions de la Commonwealth en matèria d'igualtat de gènere siguin una preocupació per als Caps de Govern.

3. Fòrum de la Societat (CPF 2022)

El Fòrum de la Societat és la major oportunitat perquè la gent es comprometi amb els líders de la Commonwealth en temes de desenvolupament global.
Sota el lema "Avançar junts", el CPF reuneix representants de la societat civil de tota la Commonwealth per examinar els reptes fonamentals que afecten els ciutadans de la CHOGM. És l'ocasió més important perquè la societat civil es posi en contacte amb els líders de la Commonwealth en relació amb els reptes del desenvolupament mundial. Pel bé del nostre benestar, el nostre ecosistema i el nostre futur.
El CPF va plantejar i va intentar abordar les preocupacions més acuciants de la nostra generació. En concret, respondre a aquesta pregunta: Com podem aportar el millor de la humanitat, els poders de l'amor, la compassió, la igualtat i la justícia, perquè influeixin en el nostre futur compartit?

4. Fòrum Empresarial (CBF 2022)

El Fòrum Empresarial de la Commonwealth 2022 (CBF 2022) serà la primera i major reunió en persona de governs i empreses de tota la Commonwealth des de l'inici de la pandèmia de Covid-19.
Organitzat en col·laboració amb el Govern de Ruanda i el Consell d'Empresa i Inversió de la Commonwealth (CWEIC), el Fòrum Empresarial de la Commonwealth va abordar el tema "Oferir un futur comú: Connectar, innovar, transformar", abordant l'impacte de la pandèmia i el paper de la Commonwealth en la reconstrucció i la revitalització de l'economia global.

El paper de Salvi

Estiguem presents com a expositors a la Commonwealth, aportant solucions innovadores per a l'enllumenat del futur, alineades i compromeses amb la visió Ruanda 2050 complint els objectius de desenvolupament sostenible (ODS).
Ens centrem en la il·luminació solar, proporcionant un estalvi energètic significatiu amb el sistema de telegestió Smartec, capaç de monitoritzar l'estat de les lluminàries i, d'aquesta manera, reduir costos de manteniment.
Ambdues solucions presentades a la Commonwealth estan avalades pel segell Solar Impulse i les seves més de mil solucions per canviar el món.
CHOGM Salvi Stand 2022

Entérate de todo lo que está pasando en Salvi

T'enviarem la informació més rellevant. Novetats, projectes o notícies relacionades amb nosaltres. Recorda que estem junts en això.

newsletter phone 1 | Salvi Lighting Barcelona

Notícies recents

WEB Banner 1080 1080 | Salvi Lighting Barcelona
Fires

Light+Building 2024

Aquest 3-8 de març, Salvi Lighting brillarà a Frankfurt, a la fira més prestigiosa del...
DAKAR destacada 2 | Salvi Lighting Barcelona
Sense categoritzar

Dakar 2024

Reforcem el nostre compromís amb la Sostenibilitat al costat del KH-7 ECOVERGY al Dakar 2024 En...
SmartCity 2023 desrtacada | Salvi Lighting Barcelona
Fires

Smart City Expo World Congress 2023

Salvi Lighting no només serà present al renovat Smart City Expo World Congress, sinó...