Notícies

Dakar 2022

By març 26, 2022maig 16th, 2022No Comments

Un camió eco sostenible cap a la conquesta del Dakar

Salvi Lighting torna a donar suport a les llegendes del Dakar i el seu camió eco sostenible.

Una any més el KH7 èpsilon team parteix cap a la conquesta d'un nou Dakar. "El camió dels somnis", batejat així fa dues edicions per repartir il·lusió i posar en contacte dues entitats sense ànim de lucre que atenen persones discapacitades, torna amb més força que mai presentant en aquesta edició 2022 el seu camió eco sostenible.

El que fa que aquest equip no es rendeixi mai són les iniciatives o els reptes que es plantegen. El Dakar per a aquestes llegendes significa superació i no només es plantegen competir, sinó que necessiten d'un repte per seguir endavant. Enguany Jordi Juvanteny, Jose Luís Criado i Jordi Ballbé han decidit dir adeu al gasoli utilitzat al camió per donar pas a l'HVO (oli vegetal hidrogenat) ecocombustible desenvolupat per Repsol i al GLP (gas liquat del petroli) i d'aquesta manera aconseguir el primer camió competitiu molt menys contaminant amb una menor petjada de carboni. Per aquest motiu i pels valors d'aquestes llegendes del Dakar transcendeixen més enllà de la competició i Salvi Lighting vol donar el seu suport incondicional al KH7 èpsilon team.

Actualment és una necessitat per a tothom tenir consciència col·lectiva i pensar en el planeta per actuar i reduir el nostre impacte com sigui. Des de fa algun temps Salvi Lighting persegueix el mateix objectiu que aquestes llegendes del Dakar, solucions per actuar a favor del nostre planeta. Les més de mil solucions per canviar el món de la fundació Solar Impulse a la qual Salvi Lighting està adherida amb dues solucions, S.I.L (Solar intelligence lighting) o Smartec (Software per a les ciutats intel·ligents), i el suport a iniciatives com les del camió eco sostenibles són un clar exemple del compromís de la marca.

El camió dels somnis aquest any deixa a Barcelona Criado a última hora per donar positiu de la COVID-19 i serà substituït per Fina Román. "És una pèssima notícia el positiu de José Luis. LI enviem molts ànims. Dins del mal tenim la bona notícia de comptar amb Fina, que ens ajudarà a portar el projecte endavant" apunten Juvanteny i Ballbé. Esperem que facin història igualment i el camió sigui un exemple per a usuaris de vehicles de gran envergadura com el MAN 6×6 del KH7 èpsilon team.

Entérate de todo lo que está pasando en Salvi

T'enviarem la informació més rellevant. Novetats, projectes o notícies relacionades amb nosaltres. Recorda que estem junts en això.

newsletter phone 1 | Salvi Lighting Barcelona

Notícies recents

Luminària solar
Sense categoritzar

Claus per optimitzar l' enllumenat públic amb sistemes de lluminària solar

En un present en què tenim la necessitat de buscar solucions cada vegada més...
50 simposium nacional d' enllumenat
Sense categoritzar

Salvi Lighting al 50è Simposium Nacional d'Enllumenat (CEI)

Simposium Nacional d'Enllumenat 2024 a la Ciutat de les Arts i les Ciències de...
Dia Internacional de la Llum
Notícies

Dia Internacional de la Llum 2024

NOU LLANÇAMENT! Lluminària ICE S Avui celebrem el Dia Internacional de la Llum, una iniciativa...