Notícies

Desfilada Fashion Pronovias

By maig 5, 2017maig 16th, 2022No Comments

Les nostres "Top Model" més vintage en la desfilada de Pronovias

Pronovias va utilitzar les lluminàries Atenea i columnes Universitat de marcat tall clàssic, ornamental i romàntic que van encaixar a la perfecció, en el decorat que van idear els creatius de la marca per acompanyar la desfilada on presentaven la col·lecció per a l'any 2018.

La firma presentava 'Wish' la seva nova col·lecció Atelier Pronovias 2018, tancant la Barcelona Bridal Fashion Week celebrada el passat mes d'abril a Barcelona. La desfilada va comptar amb una original posada en escena a la sala oval del Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC), col·locant una espectacular font enmig de la passarel·la, inspirada en la màgia d'una font dels desitjos i emulant amb les nostres lluminàries i columnes i el paviment del terra, el Passeig de Gràcia de Barcelona.

Els nostres esvelts i carismàtics conjunts van abraçar els tops més actuals del moment; Romee Strijd, Cindy Bruna, el nou àngel de Victoria's Secret Martha Hunt, i Bregje Heinen que van ser, juntament amb els vestits de Pronovias, les protagonistes sobre la passarel·la. El resultat va ser una passarel·la monumental, espectacular, original, molt sòbria i elegant.

pronòvies 04 | Salvi Lighting Barcelona

Entérate de todo lo que está pasando en Salvi

T'enviarem la informació més rellevant. Novetats, projectes o notícies relacionades amb nosaltres. Recorda que estem junts en això.

newsletter phone 1 | Salvi Lighting Barcelona

Notícies recents

Light+Building 2024
Fires

LIGHT+BUILDING 2024

Al març participem de LIGHT+BUILDING 2024. El passat mes de març vam tenir el privilegi de...
International Dark Sky week
Sense categoritzar

International Dark Sky Week

Celebrem la International Dark Sky Week: compromís amb la sostenibilitat. Del 2 al 8 de...
WEB Banner 1080 1080 1 | Salvi Lighting Barcelona
Notícies

EFISport 2024

Il·luminant el Futur de l'Esport: Salvi Lighting a EFISport 2024 En un món on la...