Simposium

Descobreix el Simposium CEI a Cartagena 2022

By maig 31, 2022No Comments

El XLVIII Simposium Nacional d'Enllumenat s'ha celebrat enguany a Cartagena

El passat 25 de maig es va iniciar el Simposium Nacional d'Enllumenat a Cartagena. Un any més, va ser una jornada de 3 dies on fabricants, tècnics d'enllumenat, arquitectes i autoritats del món de la il·luminació van compartir coneixements i inquietuds sobre l'ús de la llum en la societat.

El Simposium del CEI, amb les seves 48 edicions, és un dels esdeveniments més importants del sector de la il·luminació. Té com a objectiu mostrar una visió global i actual de la il·luminació, basant-nos en diferents termes o temàtiques: Normatives, benestar, científica, tecnològica, etc.

El dijous 26, el nostre director comercial, Francisco Cavaller, va parlar sobre el projecte de reforma de l'enllumenat públic de la ciutat d'Almeria en el tram de l'Avinguda Federico García Lorca, en ple centre de la ciutat.

Al costat de l'Ajuntament d'Almeria i a AIMA Enginyeria, s'ha aconseguit que aquest projecte sigui més que eficiència energètica, ja que s'han sensibilitzat per aconseguir el resultat lumínic desitjat per als usuaris i han aportat gran coneixement en el desenvolupament del projecte i l'obra.

Aquest tipus de projectes de renovació massiva de l' enllumenat exterior s' han pogut dur a terme i complir amb l' objectiu principal, vetllar per les necessitats lumíniques de les persones, gràcies a la professionalitat, interès i bon criteri de totes les organitzacions que formaven part del projecte.

Per acabar aquestes jornades, el divendres 27, presentem un projecte innovador d'enllumenat en carreteres. Pretén aportar un gran canvi en el món de la il·luminació, ja que és una manera disruptiva d'il·luminar i està cada vegada més a prop en les nostres vides.

Seguim treballant per aportar les millors solucions, eficients i sostenibles, per a l'enllumenat públic.

Entérate de todo lo que está pasando en Salvi

T'enviarem la informació més rellevant. Novetats, projectes o notícies relacionades amb nosaltres. Recorda que estem junts en això.

newsletter phone 1 | Salvi Lighting Barcelona

Notícies recents

SmartCity 2023 desrtacada | Salvi Lighting Barcelona
Fires

Smart City Expo World Congress 2023

Salvi Lighting no només serà present al renovat Smart City Expo World Congress, sinó...
Municipalia 2023 destacada | Salvi Lighting Barcelona
Notícies

Municipalia 2023

Tenim grans notícies per a tu! Salvi Lighting serà present a la prestigiosa fira Municipalia 2023,...
Simposium CEI 2023 Osca
Notícies

XLIX Simposium Nacional d'Enllumenat 2023

L'última edició del congrés de referència en el sector de la il·luminació ha tancat...