Notícies

Solar Impulse presenta la seva Guia de solucions per a les ciutats

By novembre 29, 2022No Comments

Solar Impulse procura superar els reptes locals per impulsar l'acció climàtica

Segons les Nacions Unides, "des del 2007, més de la meitat de la població mundial viu en ciutats". Aquesta ràpida urbanització ha exercit una forta pressió sobre les infraestructures i els serveis que les ciutats presten a les seves comunitats: subministrament d' energia, entorn construït, serveis de mobilitat, gestió de residus i infraestructures hídriques. Les ciutats no poden assolir una trajectòria d'1,5 °C sense un esforç massiu en tots aquests sectors. D'aquí que siguin les principals destinatàries d'algunes de les solucions eficients de Solar Impulse.
Des de maig de 2022, la Fundació Solar Impulse ha posat en marxa diversos esforços per avançar en l'adopció de solucions climàtiques a les ciutats. Havent identificat ja més de 1400 Solucions eficients que són tant ambientalment com econòmicament beneficioses, el següent pas és aplicar les més apropiades al context de la ciutat, reconeixent l'enorme importància i el poder de decisió que tenen en la mitigació del canvi climàtic.
Així, ha publicat oficialment a la COP27, la Guia de Solucions. Aquesta guia ofereix un recull d'estudis de casos d'implementació de solucions netes i rendibles, dissenyats per ajudar i inspirar els centres urbans a construir i implementar ràpidament programes efectius de descarbonització.
El seu objectiu és inspirar la població demostrant que existeixen solucions sostenibles i que poden utilitzar-les per assolir els seus objectius mediambientals de forma econòmicament rendible. Per tant, proposen solucions per ajudar els responsables de la presa de decisions a aprofitar les oportunitats econòmiques de la transició ecològica, alhora que redueixen la seva empremta mediambiental.
Atès que la identificació de solucions és només una part del trencaclosques, una secció addicional impulsada per les organitzacions se centra en els habilitadors sistèmics que permeten als professionals de les ciutats passar de la seva visió urbana a la implementació de solucions sostenibles concretes.
Estem orgullosos de formar part d'aquesta iniciativa com una de les propostes basades en energies netes per ajudar les ciutats a millorar el canvi climàtic.
El nostre sistema de gestió de la ciutat intel·ligent, se li ha atribuït l'Etiqueta de "Solució Eficient de Solar Impulse" després d'una avaluació realitzada per experts externs independents i basada en estàndards verificats. D'aquesta manera, Smartec s'uneix al desafiament de #beyond1000solutions rebent l'etiqueta Solar Impulse que és atorgada a solucions eficients, netes i rendibles amb un impacte positiu en el medi ambient i la qualitat de vida.
Tens curiositat per escoltar la guia?
Guia de solucions per a les ciutats

PD: Som a la pàgina 192 🤭

Solutions Guide for Cities - Solar Impulse - Salvi Lighting

Entérate de todo lo que está pasando en Salvi

T'enviarem la informació més rellevant. Novetats, projectes o notícies relacionades amb nosaltres. Recorda que estem junts en això.

newsletter phone 1 | Salvi Lighting Barcelona

Notícies recents

Light+Building 2024
Fires

LIGHT+BUILDING 2024

Al març participem de LIGHT+BUILDING 2024. El passat mes de març vam tenir el privilegi de...
International Dark Sky week
Sense categoritzar

International Dark Sky Week

Celebrem la International Dark Sky Week: compromís amb la sostenibilitat. Del 2 al 8 de...
WEB Banner 1080 1080 1 | Salvi Lighting Barcelona
Notícies

EFISport 2024

Il·luminant el Futur de l'Esport: Salvi Lighting a EFISport 2024 En un món on la...