Salvi lighting al costat de ‘El camió dels somnis’ amb una missió molt especial en el nou Dakar …

El KH-7 Epsilon Team es convertirà en ‘El camió dels somnis’ a l’Aràbia Saudita.

Com cada any, durant les primeres setmanes de gener es disputa una de les proves més dures i salvatges del món del motor, on la força mental és clau per superar-, el Dakar. Aquesta edició del mític ral·li es celebra a l’Aràbia Saudita per primera vegada en els seus 42 edicions.

Des Salvi lighting, estem molt contents de poder donar suport al KH-7 Epsilon Team amb el nostre patrocini. Però no només perquè l’Aràbia Saudita sigui un nostres mercats més forts sinó perquè la nova iniciativa de l’Equip Epsilon ens sembla molt lloable.

Aquest any, Jose Luis Criado, Jordi Juvateny i Xavier Domènech tornen a Dakar amb més forces que mai. Quina és la fórmula d’aquesta força? La resposta està en la iniciativa del equip aquest any. Ser l’enllaç de connexió entre dues entitats sense ànim de lucre que atenen persones discapacitades. Des de fa més de tres dècades, Jose Luís Criado és patró d’una de les entitats sense ànim de lucre que atén persones amb discapacitat intel·lectual en l’àmbit de Catalunya, amb la finalitat de potenciar el seu benestar i el de les seves famílies, la FVO (Fundació privada Vallès Oriental). Aquesta és una de les motivacions per les quals l’Equip Epsilon a decidit ser el nexe de comunicació entre dues entitats anàlogues de cultures diferents, però també perquè creuen fermament que, encara que tinguem cultures diferents, tots som iguals i podem aprendre els uns dels altres . Aquest és un dels motius principals pels quals Salvi lighting va decidir donar suport a l’KH7 Epsilon Team.

El ‘Camió dels somnis’ transportarà les manualitats durant el Dakar 2020 per tota Aràbia Saudita fins a l’etapa de descans, el 11 de gener. Aquest dia es farà entrega de tot el material als nens del Disabled Children ‘s Association, amb seu a la localitat de Riyadh.

1