Notícies

Salvi al costat de l''El camió dels somnis' amb una missió molt especial en el nou Dakar

By gener 4, 2020maig 16th, 2022No Comments

El KH-7 Epsilon Team es convertirà en 'El camió dels somnis' a Aràbia Saudí.

Com cada any, durant les primeres setmanes de gener es disputa una de les proves més dures i salvatges del món motor, on la força mental és clau per a la seva superació, el Dakar. Aquesta edició del mític ral·li se celebra a Aràbia Saudí per primera vegada en les seves 42 edicions.

Des de Salvi lighting, estem molt contents de poder donar suport al KH-7 Epsilon Team amb el nostre patrocini. Però no només perquè Aràbia Saudí sigui un els nostres mercats més forts sinó perquè la nova iniciativa de l'Equip Epsilon ens sembla molt lloable.

Enguany, Jose Luis Criado, Jordi Juvateny i Xavier Domenech tornen al Dakar amb més forces que mai. Quina és la fórmula d'aquesta força? La resposta està en la iniciativa de l'equip aquest any. Ser l' enllaç de connexió entre dues entitats sense ànim de lucre que atenen persones discapacitades. Des de fa més de tres dècades, Jose Luis Criado és patró d'una de les entitats sense ànim de lucre que atén persones amb discapacitat intel·lectual en l'àmbit de Catalunya, per tal de potenciar el seu benestar i el de les seves famílies, la FVO (Fundació Privada Vallès Oriental). Aquesta és una de les motivacions per les quals l'Equip Epsilon a decidit ser el nexe de comunicació entre dues entitats anàlogues de cultures diferents, però també perquè creuen fermament que, encara que tinguem cultures diferents, tots som iguals i podem aprendre els uns dels altres. Aquest és un dels motius principals pels quals Salvi lighting va decidir donar suport al KH7 Epsilon Team.

El 'Camió dels somnis' transportarà les manualitats durant el Dakar 2020 per tot Aràbia Saudí fins a l'etapa de descans, l'11 de gener. Aquell dia es farà entrega de tot el material als nens de la Disabled Children's Association, amb seu a la localitat de Riyadh.

Entérate de todo lo que está pasando en Salvi

T'enviarem la informació més rellevant. Novetats, projectes o notícies relacionades amb nosaltres. Recorda que estem junts en això.

newsletter phone 1 | Salvi Lighting Barcelona

Notícies recents

Luminària solar
Sense categoritzar

Claus per optimitzar l' enllumenat públic amb sistemes de lluminària solar

En un present en què tenim la necessitat de buscar solucions cada vegada més...
50 simposium nacional d' enllumenat
Sense categoritzar

Salvi Lighting al 50è Simposium Nacional d'Enllumenat (CEI)

Simposium Nacional d'Enllumenat 2024 a la Ciutat de les Arts i les Ciències de...
Dia Internacional de la Llum
Notícies

Dia Internacional de la Llum 2024

NOU LLANÇAMENT! Lluminària ICE S Avui celebrem el Dia Internacional de la Llum, una iniciativa...